Ποια η σχέση του Ορφέα Αυγουστίδη με τα χρήματα;

07:16 1/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Για την οικονομική κρίση και τη σχέση του με τα χρήματα μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του στο μηνιαίο περιοδικό Elle.

Τα χρήματα δεν ήταν το κίνητρο του για τη συμμετοχή του στη νέα παράσταση «Αντιγόνη» που θα παρουσιάζεται από 19 Ιουνίου στο Μουσείο Μπενάκη, αλλά η πολύ καλή ομάδα και η αισθητική του

έργου. «Τα ωραία όνειρα προηγούνται των χρημάτων» λέει χαρακτηριστικά, και θεωρεί ότι με την κρίση τα όνειρα άλλαξαν, αφού πριν ονειρευόμασταν υλικά αγαθά και τώρα την απελευθέρωση από αυτά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στα πρόσφατα γεγονότα της Κύπρου. «Ήταν μια ακραία επίδειξη ισχύος των Γερμανών. Είναι σαν τον γκάνγκστερ που με ένα νεύμα δίνει εντολή «σκότωσε αυτόν» για να δείξει ότι μπορεί. Οι πολιτικοί, θεωρεί ότι είναι οι…καλύτεροι ηθοποιοί και πως κοιτάνε πάνω απ’ όλα το συμφέρον.

Όσο για τη σχέση του με το lifestyle λέει χαρακτηριστικά : «Το lifestyle ήταν σαν μια πολύ ωραία γυναίκα που σε εμένα όμως δεν άρεσε». Βέβαια, μια αναζήτηση στο διαδίκτυο άλλα μαρτυράει, αφού δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα και οι παπαρατσίστικες φωτογραφίες του Ορφέα με τις συντρόφους του.

Keywords
Τυχαία Θέματα