Αγωνιστική Συσπείρωση Εβρου: Μας τελείωσε το ΔΣ της ΟΛΜΕ

Ανακοινώσεις

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΡΟΥ

Δυστυχώς γι ακόμη μία φορά το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιο των περιστάσεων και να πάρει αποφάσεις. Όλες οι παρατάξεις εκτός του ΠΑΜΕ συμφωνούσαν για απεργία μέσα στις εξετάσεις, αλλά τελικά δεν τα βρήκαν στο πώς και στο πότε κάτι το οποίο έχουμε ξαναζήσει και στο πρόσφατο παρελθόν και έτσι προτίμησαν προς το παρόν να

καταλήξουν στο ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Παρεμβάσεις και Συνεργασία (ΣΥΡΙΖΑ) πρότειναν 24ωρη στις 17/5 και με απόφαση της Γ.Σ. των προέδρων των ΕΛΜΕ στις 15/5 συνέχεια των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Η ΔΑΚΕ που μας τρέλανε στις ανακοινώσεις για κινητοποιήσεις, έθεσε ως αδιαπραγμάτευτο όρο να στηθούν κάλπες στα σχολεία ακόμη κι εκεί που θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις, προκειμένου να είναι ισχυρή η απόφαση του κλάδου. Κάτι τέτοιο ουσιαστικά αμφισβητεί τις Γ.Σ. των ΕΛΜΕ και είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να επιβληθεί από την ΟΛΜΕ.
Η ΠΑΣΚ δε συμφώνησε στο να κηρυχθεί τώρα, η 24ωρη την Παρασκευή 17/5 και από τη Γ.Σ. των προέδρων να αποφασιστεί η συνέχεια των κινητοποιήσεων. Ήθελε από την αρχή να πάμε για απεργία διαρκείας γνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να αποφασιστεί 2 μέρες πριν την έναρξη της απεργίας -δηλαδή στη Γ.Σ. των προέδρων των ΕΛΜΕ στις 15/5-, γιατί τότε η απεργία θα κρίνονταν παράνομη και καταχρηστική.

Θα πραγματοποιηθεί επόμενο Δ.Σ. άγνωστο το πότε!!

Συμπέρασμα:

Χειρότερος εχθρός μπορεί να αποδειχθεί αυτός που υποτίθεται ότι πασχίζει για το καλό σου και αυτοαποκαλείται σύμμαχος!!!

Tags: Αγωνιστική Συσπείρωση ΈβρουΟΛΜΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα