ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για την πρόκριση στον τελικό της Euroleague δήλωσαν οι εκπρόσωποι τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού, ενόψει του Final 4 που αρχίζει αύριο.

Διαβάστε τι δήλωσαν οι εκπρόσωποι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

στη συνέντευξη Τύπου της Κωνσταντινούπολης ενόψει του Final 4.

Ντούσαν Ιβκοβιτς: «Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές και τις ομάδες και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους. Θέλω να πω ότι έχουμε μεγάλη διάθεση που βρισκόμαστε εδώ. Είναι έμπειρη ομάδα η Μπαρτσελόνα και θα είναι δύσκολο το ματς. Ο κόσμος μας υποστηρίζει και τους ευχαριστούμε. Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας είναι στο πλευρό μας και η οικονομική κρίση δεν στάθηκε εμπόδιο για να έρθουν εδώ και να μας ενισχύσουν».

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι χαρά που βρισκόμαστε εδώ. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε δυνατούς αγώνες. Είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς που βρισκόμαστε εδώ. Οι άνθρωποι που μας υποστηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό μας είναι εδώ. Πάντως δεν είναι μόνο η Ελλάδα που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα».

Βασίλης Σπανούλης: «Είναι μεγάλη τιμή που βρισκόμαστε εδώ. Θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ δύσκολη ομάδα που σεβόμαστε και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να νικήσουμε».

Δημήτρης Διαμαντίδης: «Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που βρισκόμαστε εδώ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύσκολο ματς. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την πρόκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα