ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ο «BIG MAC»

Στα χέρια των ελληνικών αρχών βρίσκεται, από τις 2 μ.μ., ο Μάκης Ψωμιάδης, ύστερα από 5,5 μήνες διπλωματικών διαβουλεύσεων μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ.

Κλιμάκιο της Ιντερπόλ στην ΠΓΔΜ παρέδωσε έναν από τους βασικούς κατηγορουμένους της υπόθεσης των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.

Ο

Μάκης Ψωμιάδης κρατείτο στις φυλακές των Σκοπίων από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της γείτονος χώρας

Η παράδοσή του έγινε σε σημείο της λεγόμενης «νεκρής ζώνης» του συνοριακού σταθμού της Ελλάδας με την πΓΔΜ, στους Ευζώνους.

Μετά τα διαδικαστικά θέματα στη συνοριακή διάβαση ο 56χρονος επιχειρηματίας επιβιβάστηκε σε όχημα του ελληνικού κλιμακίου της Ιντερπόλ και εισήλθε στις 2.20 σε ελληνικό έδαφος και οδηγείται πλέον στην Αθήνα.

Ο 56χρονος, πρώην μεγαλοπαράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναμένεται να οδηγηθεί πρώτα στη ΓΑΔΑ και εν συνεχεία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης για τα στημένα παιχνίδια που ερευνά η ελληνική Δικαιοσύνη από το περασμένο καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα