Πέκερμαν: Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Ελλάδα

Σίγουρος για την ομάδα του δήλωσε ο προπονητής της Κολομβίας, Χοσέ Πέκερμαν, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, την οποία αντιμετωπίζει αύριο στις 19:00.

«Περιμένουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ μετά από τόσα χρόνια. Ελπίζουμε ότι θα εκπροσωπήσουμε επάξια τη χώρα. Γι' αυτό και έχουμε κατεβάσει μια άξια ομάδα», είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας.

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε

ψηλά. Έχουμε δυνατή ομάδα. Γνωρίζουμε την κατάσταση όλων των παικτών μας. Κάποιοι παίκτες αντιμετώπισαν δυσκολίες. Όσοι ήρθαν στην ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα προβλήματα».

Αναφερόμενος στην απουσία του Ρανταμέλ Φαλκάο και τη γραμμή κρούσης της ομάδας του, ο Πέκερμαν: «Από τη στιγμή που προκριθήκαμε εδώ, είχαμε λίγες ημερομηνίες για φιλικά. Φτάσαμε στον Μάρτιο και ξέραμε τα προβλήματα όπως του Φαλκάο. Έτσι χρειάστηκε να αναζητήσουμε άλλους παίκτες και να δώσουμε χρόνο να αναδείξουν το ταλέντο τους. Έχουμε καλούς παίκτες στην επίθεση. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στους επιθετικούς. Τα σκεφτήκαμε όλα από την αρχή και κάναμε τις τελικές μας επιλογές. Πιστεύουμε ότι ο Μπάκα θα είναι πλεονέκτημα για την ομάδα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Ότι είναι θα το δείξουμε χωρίς να κάνουμε λάθη. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα αμέσως. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

Για το ματς με την Ελλάδα τόνισε: «Πιστεύω ότι θα είναι όμορφο παιχνίδι. Υπάρχει φόρτιση, αλλά έχουμε ομάδα με καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Έχουμε τον τρόπο να γυρίζουμε τα ματς στα μέτρα μας. Οι λάτιν ομάδες αντιμετωπίζουν πρόβλημα μα ομάδες που έχουν γερή άμυνα, όπως η Ελλάδα. Η κάθε ομάδα έχει το δικό της τρόπο να παίζει. Οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές. Εμείς πρέπει να δείξουμε σεβασμό στην Ελλάδα. Θέλουμε να δούμε καλό ματς. Η πρόκληση είναι να παίξουμε όπως ξέρουμε και να νικήσουμε. Χρειάζεται συγκέντρωση και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά και ισορροπημένα. Πιστεύω ότι θα δούμε ωραίο ματς τακτικά και στρατηγικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα