Πατέρας σκότωσε το παιδί του επειδή ήταν ομοφυλόφιλο

Σχεδόν όλη η Τουρκία παρακολουθεί την εξέλιξη της συγκεκριμένη δίκης η οποία έχει ιδιαίτερη σημασια για την αποδοχή των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων στη χώρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ, ο παιδοκτόνος ομολόγησε ότι σκότωσε τον γιο του, ωστόσο δεν παραδέχτηκε ότι το έκανε λόγω των ερωτικών του προτιμήσεων.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Ντιάρμπακιρ, στην ΝΑ Τουρκία, αποκαλύφθηκε ότι ο 17χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια, πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια πετάχτηκε στο δρόμο. Ο παιδοκτόνος υποστήριξε ότι: «Ήθελα να μιλήσουμε στο αυτοκίνητο. Τον ρώτησα ποιο είναι το πρόβλημά του. Αρχισε να με προσβάλει. Με άρπαξε από το λαιμό και με χτύπησε με γροθιά. Εγώ τον χτύπησα με τη λαβή του όπλου. Τότε ήταν που το όπλο εκπυρσοκρότησε».

Στην κατάθεσή του ο πατέρας, προσπάθησε να απαλλάξει το θείο του θύματος και την μητέρα του από τις κατηγορίες της συμμετοχής στο σχεδιασμό και την εκτέλεση του εγκλήματος.

Από τη μεριά του, ο μικρότερος αδερφός του άτυχου νεαρού, αποκάλυψε στο δικαστήριο: «Ο θείος μου είπε “θα τον σκοτώσω εγώ και θα πάρεις πάνω το έγκλημα εσύ. Θα τον πετάξουμε στον δρόμο” αλλά εγώ αρνήθηκα. Το βράδυ ενώ τρώγαμε είπε στον πατέρα μου “θα του τινάξεις τα μυαλά στον αέρα σήμερα, αλλιώς θα τινάξω εγώ τα δικά σου μυαλά στον αέρα αύριο”».

Η μητέρα του άτυχου 17χρονου προσπάθησε να διακόψει την κατάθεση του μικρού γιου, φωνάζοντας ότι «δεν ξέρει τι λέει», ενώ αργότερα είπε στους δημοσιογράφους: «Εάν ήταν ομοφυλόφιλος, θα τον είχα σκοτώσει εγώ με τα ίδια μου τα χέρια. Μας ατιμώσατε».

Keywords
Τυχαία Θέματα