ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας θέλει νέα μνημόνια

Παίρνοντας αφορμή από τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Άσμουσεν (σ.σ. μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ) στην Φρανκφούρτη, το ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι έσπευσε να ταυτιστεί με όσους υποτιμούν τις θυσίες των Ελλήνων και τις προσπάθειες της χώρας στο εξωτερικό, δημιουργώντας έτσι κλίμα αβεβαιότητας εναντίον της πραγματικής οικονομίας, των επιχειρήσεων και της απασχόλησης.

«Ο κ. Τσίπρας

ταυτίζεται με όσους θέλουν νέα μνημόνια», λένε στο ΠΑΣΟΚ. «Δήλωσε πανηγυρικά ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο! Και το έκανε αυτό μέσα στην έδρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας!».

Στην Χαριλάου Τρικούπη, καταλογίζουν ακόμα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι δεν βρήκε λέξη να πει για δημοσιονομικά επιτεύγματα, όπως για το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει ήδη το μεγαλύτερο διαρθρωτικό πλεόνασμα στην ευρωζώνη με 5% του ΑΕΠ.

Σημειώνουν δε, ότι θα …είχε ενδιαφέρον να πει πώς αισθάνθηκε ακούγοντας τον κ. Άσμουσεν να μιλά για απόδοση του προγράμματος και για «θετικά και ενθαρρυντικά στοιχεία για την Ελλάδα», την ώρα που εκείνος καταστροφολόγους –όπως λένε- εις βάρος της χώρας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα