Παρουσιάστηκαν Ισά και Καρεμπέ

17:22 5/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο πρώτος τόνισε:«Είναι πολύ μεγάλη τιμή που επιστρέφω στην κόκκινη οικογένεια και στο σπίτι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Έχω ήδη συζητήσει με τον κύριο Βρέντζο. Ο ρόλος μου θα είναι πότε εύκολος και πότε δύσκολος. Ο στόχος μου θα είναι να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός. Δεν θα μπορώ να έρχομαι συχνά στην Ελλάδα, όμως η ψυχή μου θα είναι πάντα στον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για ένα νέο πρότζεκτ και είμαι περήφανος που είμαι εδώ.

Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα. Συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο και έχουμε την στήριξή του να αποκτήσουμε καλούς και σημαντικούς παίκτες. Θα συναντηθούμε και με τον προπονητή. Έχουμε θέσει τους στόχους μας οι οποίοι είναι κυρίως η πρόκριση στους “16″ ή μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή τη στιγμή ο στόχος μας είναι χτίσουμε μια δυνατή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και στην Ευρώπη, έχει πολλούς φιλάθλους και μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα».

Από την πλευρά του ο Πιερ Ισά είπε: «Στόχος μας είναι να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά των ακαδημιών, αλλά παράλληλα θέλουμε νίκες και ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, για να ικανοποιούνται οι φίλαθλοί μας».

Εμείς θα ψάξουμε και για νέους παίκτες που θα έχουν το ταλέντο αλλά θα χρειαστεί υπομονή. Επειδή όμως παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ θα ψάξουμε και για έμπειρους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τον κατάλληλο σχεδιασμό. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και στην Ευρώπη, έχει πολλούς φιλάθλους και μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ θα προσπαθήσουμε να φέρουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα».

Όπως είπε ο Κριστιάν και για μένα είναι τιμή να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη και ο κορυφαίος στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχουμε πολλή δουλειά. Σε συνεργασία με τον Κριστιάν θα προσπαθήσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί και να βοηθήσουμε την ομάδα. Έχω συναντηθεί ήδη αρκετές φορές με τον Κριστιάν και θα ξαναμιλήσουμε. Θα έχω συνάντηση και με τον προπονητή της ομάδας και με τον Χουάνχο Λορένθο για να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα