ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Τέλος δεν φαίνεται να έχει η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Σήμερα άλλα τρία μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  οι Δημοσθ. Βλάχος (β΄ αντιπρόεδρος), Κων. Βουλγαρίδης (μέλος) και η Βαρβάρα Πάπαρη (μέλος) με επιστολή τους υποστηρίζουν και αυτοί ότι υπήρξε παραποίηση σε δύο σημεία του ψηφίσματος για τις κινητοποιήσεις των δικαστών. Για το λόγο αυτό  ζητούν την άμεση σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΔΕ

με μοναδικό θέμα την «άρση οιασδήποτε αμφισβήτησης ως προς το περιεχόμενο του επίμαχου ψηφίσματος, ενώ δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να αποδεχτούν την πρόσφατη παραίτηση του α΄ αντιπροέδρου της Ένωσης Νικ. Σαλάτα.  Οι τρεις δικαστέ  που μπήκαν στο … χορό της αμφφισβήτησης με επιστολή τους προς την πρόεδρο της Ένωσης Βασιλική Θάνου-Χριστοφίλου , υπογραμμίζουν ότι «η εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. που δόθηκε από την έκτακτη Γενική Συνέλευση αφορά στο μετά την 10.11.2012 χρονικό διάστημα και θεωρούν αυτονόητη την αναστολή των κινητοποιήσεων στην περίπτωση και μόνο που δεν ψηφιστούν μειώσεις των αποδοχών τους». Από την πλευρά τους οι οι Χριστόφος και Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Κ. Σαργίωτης,μέλη του ΔΣ της Ενωσης, και η συνάδελφός τους Μαρία Κουβαρά,  απαντώντας στη χθεσινή ανακοίνωση της  ΕΔΕ , υπογραμμίζουν ότι  «όχι μόνο δεν διόρθωσε το παραποιημένο ψήφισμα, αλλά επιδίδεται σε νέο κύκλο ανακριβειών, κάνοντας υποκριτικά παραινέσεις για ενότητα και συνεργασία όλων».

Keywords
Τυχαία Θέματα