ΠΑΟΚ μπορείς να προκριθείς

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σαχτιόρ (17:00) με στόχο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Το μόνο σενάριο που αποκλείει αυτή τη στιγμή τον ΠΑΟΚ από τους «32» της διοργάνωσης είναι αυτό των 2/2 ηττών στα εναπομείναντα ματς, αρχής γενομένης από το σημερινό με τη Σαχτιόρ και εκείνη να κάνει το απόλυτο νικών

και ταυτόχρονα να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ ή με 1-0 (μετράνε τα εκτός έδρας γκολ), ώστε να είναι από πάνω σε πιθανή ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ (στην Τούμπα έχασε 2-1). Άρα, μιλάμε για ένα σενάριο με ελάχιστες πιθανότητες.

Ουσιαστικά, ο Δικέφαλος έχει το νου του στην πρωτιά του ομίλου, η οποία θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Άλκμααρ με την οποία ισοβαθμεί στους 6 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και συγκεκριμένα στα της ενδεκάδας, ο Γλύκος αναμένεται να είναι τερματοφύλακας, ο Λίνο αριστερά, ο Σκόνδρας έχει το προβάδισμα για τη δεξιά πτέρυγα της αμυντικής γραμμής και ο Τζαβέλλας λογικά θα πλαισιώσει ξανά τον Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Λάζαρ και Τζιόλης, αριστερά ο Στοχ, στη κορυφή ο Αθανασιάδης, πίσω του ο Βούκιτς και δεξιά ο Λούκας ή ο Νίνης.

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου:

Άλκμααρ 8

ΠΑΟΚ 8

Μακάμπι Χάιφα 2

Σαχτιόρ Καραγκαντί 2

Keywords
Τυχαία Θέματα