ΠΑΟ-ΑΕΚ: Το ντέρμπι της επιβίωσης

Το ντέρμπι της επιβίωσης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτό του ΟΑΚΑ αναμέσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» έχουν χάσει το τρένο της πρώτης θέσης και προβληματίζουν με την αγωνιστικής του εικόνα, ενώ η Ενωση βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και προσπαθεί να πάρει τα πάνω της με τον Εβαλντ Λίνεν στον πάγκο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Παναθηναϊκός

βρίσκεται μόλις στο +3 από τη διακεκαυμένη ζώνη μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ μετά από 8 αγωνιστικές μετρά μόλις δύο νίκες, χωρίς καμία από αυτές να είναι στην έδρα του!

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ κατεβαίνει ως τυπικά φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ και ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για το βαθμολογικό κομμάτι, αλλά και για να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ, αφού έχει να κερδίσει εκτός έδρας τους «πράσινους» από την περίοδο 2006-07 και εκείνο το 2-1 με το νικητήριο γκολ του Τραϊανού Δέλλα. Από τότε έως σήμερα σε 9 ντέρμπι (σε κανονικά διάρκεια και πλέι οφ) μετρά πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αντιμετωπίζει ουκ ολίγα προβλήματα. Το Σάββατο είδε τον Φορναρόλι να τίθεται νοκ άουτ λόγω στομαχικών διαταραχών και τον Μαρίνο να παραμένει στα πιτς λόγω των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Επίσης, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Πίντο, Μπουμσόνγκ και Μαυρία, ενώ ο Βελάσκες μπήκε στην 18αδα αλλά όπως όλα δείχνουν θα μείνει στον πάγκο, αφού δεν έχει προπονηθεί όλη την εβδομάδα.

Η πιθανή 11αδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα αποτελείται από τους: Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο, Βιτόλο, Ζέκα, Μπαρμπαρούση ή Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ο Εβαλντ Λίνεν δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νίκο Κατσικοκέρη. Ο νεαρός επιθετικός τραυματίστηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ και παρά το γεγονός ότι είναι πλέον έτοιμος, η μεγάλη του απουσία από τις προπονήσεις δεν του δίνει θέση στην αποστολή.

Οσον αφορά στην ενδεκάδα της Ενωσης, αυτή θα αποτελείται από τους: Κωνσταντόπουλο, Β. Βλάχο, Κοντοέ, Γιάγκο, Κουτρουμπή, Φέτση, Κορδέρο, Λαγός, Φούντα, Γκερέιρο και Φουρτάδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα