ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΑ Η ΧΩΡΑ

Αμέσως μετά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο νέος υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι είναι γεγονός ότι η χώρα περνάει μέσα από συμπληγάδες, μέσα από μυλόπετρες.

«Είναι η χειρότερη οικονομική κρίση τουλάχιστον των τελευταίων 100 ετών. Αλλά επιτρέψτε μου να θεωρώ ότι η χώρα έχει πάλι περάσει μέσα από συμπληγάδες, μυλόπετρες της ιστορίας και έχει καταφέρει να κρατηθεί όρθια και να ανασυγκροτηθεί. Κατά τον ίδιο τρόπο, λοιπόν, η Ελλάδα γρήγορα θα ξανασταθεί στα πόδια της. Το θέμα είναι

να κρατήσουμε ψηλά την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το φρόνημα των Ενόπλων Δυνάμεων. Να κρατήσουμε τη χώρα ασφαλή και σταθερή σε ό,τι αφορά την εθνική κυριαρχία και την εθνική ασφάλειά της, για να μπορέσουμε γρήγορα να ξαναβρούμε το δρόμο προς τα πάνω. Γνωρίζω ότι το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, άνδρες και γυναίκες, έχουν υποστεί αιματηρές θυσίες με τις οικονομικές περικοπές. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να έχει επιπτώσεις στο φρόνημά τους, στο ηθικό τους, στην πίστη τους στο καθήκον και στην αποστολή τους, αλλά και στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Και αυτό θα το φροντίσουμε εμείς», ανέφερε στη δήλωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα