ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟ… ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΟΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Σε μαραθώνια εξελίσσεται η συνάντηση Στουρνάρα Τρόικας. Σε πακέτο με το … πακέτο των δημοσιονομικών μέτρων, βάζει η Τρόικα και τα διαρθρωτικά. Και οι ιδιωτικοποιήσεις στο τραπέζι.

Του Βαγγέλη Δουράκη

Πριν από λίγο πηγές του υπουργείου Οικονομικών έλεγαν «δεν έχουμε μπει ακόμη σε κουβέντα για τα μέτρα, μιλάμε για όλα τα υπόλοιπα ήτοι, αποκρατικοποιήσεις, έσοδα, και

διαρθρωτικά μέτρα που πρέπει να κλείσουν. Προς το παρόν, υπάρχει μια καλή ανταλλαγή απόψεων».

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια ευρεία σύσκεψη, στην οποία από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν και οι κ. Σταϊκούρας – Μαυραγάνης. Από πλευράς των πιστωτών, πέρα από τους επικεφαλής, συμμετέχει και πολυπληθές κλιμάκιο των τεχνοκρατών της Τρόικας.

Στο τραπέζι της συνάντησης μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα  και των επικεφαλής της Τρόικας που ξεκίνησαν στις 11:00 βρίσκονται και οι αποκρατικοποιήσεις.

Κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ έλεγαν ότι μετά το IBC θα ακολουθήσουν και τα κρατικά λαχεία μέσα στο 2012, ενώ, στο πρώτο τρίμηνο του 2013 θα αποκρατικοποιηθούν ΟΠΑΠ και ΔΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, η Τρόικα συμφωνεί τόσο στα χρονοδιαγράμματα των αποκρατικοποιήσεων, που τους παρουσιάστηκαν από τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, όσο και στους ποσοτικούς στόχους.

Διαβάστε επίσης: ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΟΓΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα