Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

22:40 3/6/2012 - Πηγή: Matrix24

«Θα κόψουμε το χέρι των εισπρακτικών εταιρειών. Δεν θα τους αφήσουμε να πειράξουν την περιουσία, δημόσια και ιδιωτική, κανενός Έλληνα και καμίας Ελληνίδας», τόνισε από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής ο Πάνος Καμμένος.

Στην προεκλογική ομιλία στην πλατεία Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος του Κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» υπογράμμισε ότι: «Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά

και του Συμπιλίδη δεν είναι η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε την Ελλάδα ισότιμη στην Ευρώπη των εθνών» και πρόσθεσε: «Τώρα Σαμαράς και Βενιζέλος μας έχουν στην Ευρώπη των τοκογλύφων τραπεζιτών, της Μέρκελ και του Σόϊμπλε».

Αναφερόμενος στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι άδεια για την εκτέλεση των σχετικών εργασιών θα πάρουν άδεια μόνο οι επιχειρήσεις, που θα διασφαλίσουν τους περιβαλλοντολογικούς όρους. «Εδώ είναι Ελλάδα! Δεν είμαστε Γκάνα να σκορπίζουμε καρκίνο στους εργαζόμενους και τους πολίτες» διαβεβαίωσε σε υψηλούς τόνους και πρόσθεσε: «Δε θα γίνουμε υπάλληλοι των 300 και 400 ευρώ».

Στρέφοντας τα βέλη του προς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σχετικά με την επιβολή φόρων, ο κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικά: «Επισκεφθείτε τις εφορίες σας και ρωτήστε τι θα πληρώσετε μετά τις εκλογές. Ενώ έχουν πρόβλημα εσόδων, έδωσαν παράταση ένα μήνα στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, για τα μέσα Ιουλίου, με σκοπό να κρύψουν την αλήθεια».

Μιλώντας για την εξωτερική πολιτική επανέλαβε την θέση του για την ανακήρυξη της ΑΟΖ και μεταξύ άλλων πρότεινε την εισαγωγή ηλεκτρονικής βίζας για τις χώρες εκτός Σένγκεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα