Ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος μιλά για τον πολυσυζητημένο γάμο του!ΒΙΝΤΕΟ

22:22 3/6/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την εκπομπή “Βάλε Αντέννα” επέλεξε ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον τρίτο του γάμο με την Μιράντα Γιατρόυ.

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε έτσι να βάλει τα πράγματα στην θέση τους,για όλη αυτή την παραφιλολογία των τελευταίων ημερών ,μέσα από δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παντρεύεται κρυφά και με δρακόντια  μέτρα ασφάλειας και  30 μπράβους!

Συγκεκριμένα δήλωσε:”Παντρευτήκαμε διακριτικά.Όπως θέλαμε δηλαδή χωρίς να βάζουμε πολύ κόσμο σε κίνηση ναρθούνε,απλά πράγματα.Έτσι ήμουνα και με τους άλλους μου γάμους,πάλι διακριτικά…Στο δεύτερο γάμο

μου  ήτανε 10 άτομα καλεσμένοι….Και με τον πρώτο μου ήταν έτσι,ήτανε καμιά 50 αριά άτομα μόνο…

Για τα περί 30 μπράβων είπε χαρακτηριστικά:“Το τι γράφουνε και το τι λένε ποσώς με ενδιαφέρει απ τι στιγμή που δεν αγγίζουνε πραγματικά τον δικό μου κόσμο. Από κει και πέρα τώρα έγιναν γνώστης αυτών  των… 30 μπράβους; Να τους κάνω τι;Είναι ανυπόστατα όλα…

Σε ερώτηση που του έγινε με το αν ήταν η πρώην σύζυγος του Σοφία Καλλή στο γάμο είπε:«Όχι  σαφώς δεν ήταν. Δεν φτάσαμε σε τέτοιο πολιτισμό. Με την Σοφία είμαστε καλά και οφείλουμε να είμαστε διότι έχουμε και ένα παιδί»

Δείτε τα όσα αποκάλυψε ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος στο ¨Βάλε Αντέννα”:

του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα