ΟΡΓΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Πιστό στην τακτική του να απαντά σε δημοσιεύματα που αφορούν στον πρώην πρωθυπουργό, το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου διέψευσε το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας», το οποίο άφηνε να εννοηθεί ότι πέρασε μέρος των διακοπών του σε σουίτα με τιμή διανυκτέρευσης 1.020 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το δημοσίευμα «ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα», καθώς το τίμημα που καταβάλουν ο Γ. Παπανδρέου και η σύζυγός του «είναι απείρως μικρότερο από το αναφερόμενο στα δημοσιεύματα». Το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού τόνισε πως «μάλιστα, και προκειμένου να υπάρχει όλη η αλήθεια, ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε να καταβάλει το σχετικό τίμημα παρά την αρχική πρόταση εκ μέρους της διεύθυνσης του ξενοδοχείου για φιλοξενία του».

Παράλληλα, διέψευσε άλλο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο επισκέφθηκε φέτος τη Λευκάδα.

Οι συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου υποστήριξαν ότι πίσω από τις επιθέσεις κρύβονται εκπρόσωποι της «φαυλοκρατίας», σημειώνοντας πως «ό,τι και να λένε με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, οι Έλληνες καταφέραμε επί δύο χρόνια να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια και μέσα στο ευρώ, όταν η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ είχε λιποτακτήσει, όταν όλοι στο εξωτερικό μας είχαν τελειωμένους και όταν κανονικά η Ελλάδα, ο κάθε Έλληνας, θα είχε ζήσει την εθνική τραγωδία της βίαιης χρεοκοπίας από το Μάϊο του 2010».

Keywords
Τυχαία Θέματα