Όπερα για όλους μέσα… στο Μετρό

Σκηνή για τη νέα όπερα της Λυρικής Σκηνής θα είναι ο Χώρος Πολλαπλών Χρήσεων του Σταθμού του Μετρό στο Σύνταγμα. Αύριο, Κυριακή 12 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, θα παρουσιαστεί εκεί με ελεύθερη είσοδο, η γνωστή όπερα «Μποέμ» του Τζάκομο Πουτσίνι, σε σκηνοθεσία του Ισίδωρου

Σιδέρη, με υπέρτιτλους στα ελληνικά.

Η γνωστή από πέρσι «Όπερα της βαλίτσας» ζωντανεύει για όλο τον κόσμο δημοφιλείς όπερες, με ένα πιάνο αντί για ορχήστρα και με λιτά σκηνικά.

Η όπερα «Μποέμ» πραγματεύεται τον έρωτα του ποιητή Ροντόλφο και της ράφτρας Μιμής, από την πρώτη τους συνάντηση, μέχρι τον θάνατο της κοπέλας από φυματίωση.

Οι συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία: Ισίδωρος Σιδέρης, σκηνικά – κοστούμια: Γιάννης Κατρανίτσας, μουσική διδασκαλία – συνοδεία παράστασης: Φρίξος Μόρτζος, χορογραφία: Διονύσης Τσαφταρίδης, φωτισμοί: Νίκος Εργαζάκης, καλλιτεχνικοί υπεύθυνοι: Λυδία Αγγελοπούλου, Σταμάτης Μπερής. Διανομή: Ροντόλφο: Γιάννης Χριστόπουλος, Μιμή: Άννα Στυλιανάκη, Μαρτσέλλο: Χάρης Ανδριανός, Μουζέτα: Μαρία Κόκκα, Σωνάρ: Ζαφείρης Κουτελιέρης, Κολλίνε: Θεόδωρος Μωραΐτης, Αλτσιντόρο: Τάσος Λαζάρου, Έρωτας-Θάνατος: Διονύσης Τσαφταρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα