Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Criminal minds

Χθεσινός απολογισμός: η γη άνοιξε χθες και… κατάπιε τη στήλη σε ίσως τη χειρότερή της ημέρα από 10 Γενάρη, ημέρα «επαναδραστηριοποίησης» στο bxpbet.com. 0/4 στο μπάσκετ (τι ήθελα και έμπλεκα;), 0-0 η Πάλας άρα πάει και το μονό αποδεκτό, 1/4 στην τετράδα με το over της Κασίμπασα, 1/4 στο Yankee με το χηνάρι της Ελαζίγκσπορ, 0/2 στα fun bets.

Η θεωρία του 20ευρου: σε 4 μπασκετικά (10ευρα), 10 ματς (από 20 έκαστος) και 2 fun bets (από 10) επενδύθηκαν 260 ευρώ και γύρισαν μόλις 97. Ιλαροτραγωδία…

Θέλει και… τρόπο για να αποτυγχάνεις, όπως χθες, αλλά όχι και έτσι. Ειδικά τα ιρλανδικά, μου άλλαξαν τα φώτα. «Γιατί ξανοίχτηκες με Ιρλανδία;» με ρώτησε το βράδυ αναγνώστης στο Facebook. «Μα, την προηγούμενη Παρασκευή είχα 6/6 στην εφημερίδα και μεσοβδόμαδα, Δευτέρα-Τρίτη, 4/6» αποκρίθηκα.

Κράτησα το «γιατί ξανοίχτηκες» και αποφάσισα αρχικά, όσο κι αν με… τρώει, το Σαββατοκύριακο να ποντάρω συντηρητικά και όχι σε μεγάλο πλήθος αγώνων. Στο μυαλό ωστόσο παραμένει πάντα, θέλετε για γούρι, θέλετε για την ορθότητα της τακτικής, να πορευθώ όπως πάντα. Και, όπως πάντα πάλι, ότι αποφασίζω αρχικά, το αναιρώ! Με λίγο… criminal mind στη στοιχηματική σκέψη.

Αστέρας – Ολυμπιακός: όταν έχεις έμπνευση για ένα σημείο και ξαφνικά ακούς ή μαθαίνεις ότι πολλοί έχουν την ίδια… μαζεύεσαι! Η έμπνευση ήταν η ισοπαλία, δεν θα την ακολουθήσω εντέλει.

Παράταση εμφανίστηκε πέρυσι στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος και είχε να εμφανιστεί από τον… τελικό του Μπάκα το 1994. Ούτε πέναλτι εμφανίζονται συχνά. Να ποντάρω στο φαβορί από ημίχρονο για καλύτερη απόδοση (2.30); Δεν είναι κακή ιδέα αλλά τον Ολυμπιακό του Μίτσελ δεν τον έχουμε δει ακόμη. Βλέπουμε ακόμη τον μετά-Ζαρντίμ Ολυμπιακό.

Μπέρδεμα. Ακολουθώ ξανά το ένστικτο: Χ στο ημίχρονο και over. Για να το πάρει ο Αστέρας δεν αρκεί μόνο ένα γκολ και δεύτερο δύσκολα θα βάλει.

Αζαξιό – Τρουά: sorry αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή την τάση υπέρ της Αζαξιό. Με ρεκόρ 7-5-5 στο Αιάκειο δεν… τρομάζει, η δε Τρουά στα τελευταία 9 ματς εκτός έδρας έκανε 1-4-4, όλες οι ήττες της ήταν μάλιστα στο… γκολ! Ρισκάρω με τη μοιρασιά.

Ακαδέμικα –Πάκος Φερέιρα: η φιλοξενούμενη θέλει δυο βαθμούς για να σφραγίσει την τρίτη θέση, ωστόσο την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Πόρτο, ο Σέρζιο Κονσεϊσάο έχει «2 στα 2» με την Ακαδέμικα αλλά η Πάκος με ρεκόρ 6-6-2 εκτός έδρας φέτος και μόνες ήττες από Μπενφίκα και Πόρτο, προφανώς αποτελεί value bet. Και να χρειαστεί πόντους στο τέλος η Ακαδέμικα, υπάρχει το ματς με την αδιάφορη Νασιονάλ την άλλη εβδομάδα.

Βαγιαδολίδ – Ντεπορτίβο λα Κορούνια: θα… χαριστεί ή όχι η Βαγιαδολίδ; Ο ντόρος πάντως που έγινε με το Λεβάντε – Ντεπορτίβο 0-4 έχει κάνει άπαντες στην Ισπανία αρκετά μαζεμένους. Με ρίσκο στο Χ.

Βέρντερ Βρέμης – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: παρασύρθηκα, θα… αμαρτήσω ποντάροντας αυτή τη φορά στη Βέρντερ, τώρα που θα δεχθεί λιγότερο τζίρο μετά το… κάψιμο της προηγούμενης εβδομάδας.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουίγκαν: από τον τελικό του 2006 (Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 3-3 και 3-1 πέν.) έχει να εμφανιστεί over 3,5 σε FA Cup final, ο σημερινός προδιαθέτει κυρίως επειδή η Γουίγκαν είναι μια… ανάσα από τον υποβιβασμό, έχει κακή ψυχολογία και η Σίτι έχει ευκαιρία για τίτλο φέτος κόντρα σε μια ομάδα του… χεριού της. Πρόπερσι νίκησε 1-0 τη Στόουκ στον τελικό αλλά ήταν ο πρώτος της από το… 1981.

Πόρτο – Μπενφίκα: δεν θυμάμαι ξανά περίπτωση να έχουν τερματίσει δύο ομάδες αήττητες στο πρωτάθλημα! Και κάτι σπάνιο, πάντα θέλγει και πάντα θες να το δεις, να το βιώσεις. Κουβέντα με… συναίσθημα, όχι στοιχηματικά όπου τείνω προς την ισοπαλία (άρα ουσιαστικά η Μπενφίκα παίρνει τον τίτλο) και με προαίσθημα για σκορ 2-2, όπως στον α’ γύρο.

Σούντσβαλ – Εστερσουντ: πέρυσι χώριζαν τις ομάδες δύο κατηγορίες, φέτος η Σούντσβαλ είναι οικτρή, δεν έχει καν σκοράρει ακόμη εντός έδρας σε δύο ματς, όσα η Εστερσουντ είναι αήττητη εκτός. Περιμένω το ξέσπασμα της γηπεδούχου.

Φορτούνα Ντίσελντορφ – Νυρεμβέργη: Κερδίζει και… τελειώνει η Φορτούνα, ιδανικό το timing μιας και η Νυρεμβέργη είναι αδιάφορη και εκτός φόρμας. Δέκα ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για τη Φορτούνα.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα