ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: O AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

07:15 2/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στην κατηγορία των 90 κιλών του τζούντο ο Ηλίας Ηλιάδης ήταν η κορυφαία στιγμή της Ελλάδας την Τετάρτη και γενικότερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες την Τετάρτη.

Ο Ελληνας τζουντόκα απέδειξε ότι δίκαια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του κόσμου και αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να διεκδικήσει

ακόμα και το χρυσό μετάλλιο.

Η Βάσω Βουγιούκα έδωσε τη δική της μάχη για τη διάκριση στη σπάθη της ξιφασκίας. Η Ελληνίδα οπλομάχο πήρε τελικά την 5η θέση της γενικής κατάταξης, που αποτελεί σίγουρα μια σημαντική διάκριση αλλά φάνηκε ότι ο τραυματισμός στα δόντια της στέρησε ένα σχεδόν σίγουρο μετάλλιο

Οδυνηρή ήττα για τις Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του μπιτς βόλεϊ γυναικών έχασαν με 2-0 σετ (21-17, 21-16) από τις Κινέζες Τσεν Ξούε και Ξι Ζανγκ κι έτσι πήραν την 4η θέση του ομίλου και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Στην κωπηλασία, για τις θέσεις 7-12 της δικώπου θα αγωνιστούν οι Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας, καθώς στη 2η ημιτελική σειρά έμειναν στην 5η θέση με επίδοση 7:07.15 κι έτσι δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.

Στην κολύμβηση η Νέρι Νιαγκουάρα μετείχε στον προκριματικό των 100μ. ελεύθερο, χωρίς να καταφέρει να προκριθεί, αφού με χρόνο 56.63 κατετάγη 32η. Αποκλεισμός και για τον Ανδρέα Βαζαίο στον προκριματικό των 200μ. μικτή ατομική, όπου με χρόνο 2:01.23 κατετάγη 26ος.

Keywords
Τυχαία Θέματα