Ολόκληρη η ιστορία της απαγωγής του 18μηνου βρέφους

Η οικογένεια του 18μηνου Σταύρου Στυλλή, έζησε ώρες αγωνίας μέχρι να ξαναβρεθεί κοντά της το παιδί.

Όλα άρχισαν στις 7.30 το πρωί, όταν το βρέφος έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της γιαγιάς του. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες της αστυνομίας, ένας άγνωστος φαίνεται να άνοιξε την καγκελόπορτα, που ήταν δεμένη με σπάγκο, μπήκε στην αυλή και άρπαξε το 18μηνο. Λίγα λεπτά αργότερα η γιαγιά του μικρού Σταύρου αντιλήφθηκε την απουσία του και άρχισε να το αναζητεί φωνάζοντας. Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία ξεκίνησε πρώτες έρευνες στην περιοχή. Κάτοικοι της οδού Μιχάλη Καραολή,

ανάφεραν αρχικά ότι είδαν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Κατόπιν αυτού, ο ι αστυνομικές αρχές αφού συμβουλεύτηκαν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από ένα βιβλιοπωλείο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της γιαγιάς του άτυχου 18μηνου μωρού, όντως παρατήρησαν ότι ένα αυτοκίνητο, χρώματος μπλε, πέρασε από το σημείο της απαγωγής με υψηλή ταχύτητα.

Μαρτυρίες, «κατέδειξαν» ότι κατά την διάρκεια της εβδομάδας παρατηρήθηκε συγγενικό πρόσωπο της οικογενείας να τριγυρνά χωρίς λόγο έξω από το σπίτι της γιαγιάς. Η αστυνομία ανάκρινε το συγκεκριμένο συγγενικό πρόσωπο, το οποίο φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τους γονείς του 18μηνου μωρού και το οποίο φέρεται να διέπραξε την απαγωγή όχι όμως την απελευθέρωσή του στο Κοιμητήριο. Γι’ αυτό το λόγο οι αστυνομικές αρχές Λεμεσού εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός, ο οποίος άφησε το μωρό στο Κοιμητήριο.

Το βρέφος αντιλήφθηκε γυναίκα που επισκέφθηκε το Κοιμητήριο ενώ μέσα σε λίγα λεπτά η αστυνομία έσπευσε στην περιοχή. Μετά τον εντοπισμό του το βρέφος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι το άτυχο μωράκι πριν ένα μήνα ήταν στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού σε σοβαρή κατάσταση.

Ο πατέρας του βρέφους είναι στρατιωτικός και η μητέρα δασκάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα