ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ, ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΙΔΙΑ

Η θέση της ΔΗΜ. ΑΡ. παραμένει η σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων κατά του μνημονίου και υπέρ του ευρώ, επανέλαβε ο Φώτης Κουβέλης

Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ λίγη ώρα πριν οι κύριοι Σαμαράς,

Τσίπρας και Βενιζέλος διασχίσουν το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Κουβέλης διαμήνυσε με σαφήνεια πως επιμένει στη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αυτή.

«Θα προσέλθω για να καταθέσω και πάλι πρόταση για οικουμενική κυβέρνηση με συμμετοχή όλων των κομμάτων που υποστηρίζουν την ανάγκη να αποδεσμευθεί η χώρα από το μνημόνιο και να υπηρετήσει την πολιτική παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη, και μάλιστα με πολύ συγκεκριμένες θέσεις και άμεσες ενέργειες για να ανακουφιστεί η ελληνική κοινωνία και να βγούμε από τα αδιέξοδα», τόνισε ο επικεφαλής της ΔΗΜ.ΑΡ και συμπλήρωσε:

«Θα προτείνω επίσης να μετέχουν πρόσωπα που δε σχετίζονται με την ένοχη πολιτική που οδήγησε τη χώρα σ αυτή την κατάσταση. Και βέβαια θα πρέπει να αποτυπωθεί το μήνυμα από την εντολή του ελληνικού λαού στις 6 Μαΐου, δηλαδή να αποδεσμευτεί η χώρα από το μνημόνιο και να διαταχθούν διαφορετικά οι πολιτικές δυνάμεις. Αυτά θα πρέπει να αποτυπώνονται στην οικουμενική κυβέρνηση».

«Ό,τι αποφασιστεί όμως, να είναι γραπτό κείμενο. Και ο καθένας μετά να αναλάβει τις ευθύνες του. Εγώ θα έχω πράξει το καθήκον μου», κατέληξε ο κ. Κουβέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα