Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες της σύλληψης και της δίκης του Μαλτέζου!

Ο Νίκος Μαυρίκης, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος, που υποδύεσαι θα συλλάβει τον Μαλτέζο…

Μαζί με την αστυνόμο Ηρώ Γιαννιώτη. Ο Μαλτέζος έπαιζε καιρό με την αστυνομία. Ο ίδιος καλεί την αστυνόμο Γιαννιώτη στο γραφείο του και με έντονο ύφος της λέει πως αν δεν είναι σε θέσει να φέρει σε πέρας την αποστολή που της έχει αναθέσει, να του το πει για να την αλλάξει. Ο Μαλτέζος παραμένει ασύλληπτος και η κοινή γνώμη πιέζει.

Θα φανεί από την αρχή ότι ο Μαλτέζος ευθύνεται για τον φόνο του Μαυρίδη;

Ναι. Θα οδηγηθούν απευθείας στη Βίκυ. Η μητέρα του, Έλεν, δίνει κατάθεση και τονίζει

πως ο Μαλτέζος θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της. Σε εκείνη τη συνάντηση η αστυνομία τον μπλοκάρει τη στιγμή που επισκέπτεται τη μητέρα του.

Ήταν δύσκολος αντίπαλος ο Μαλτέζος;

Πολύ δύσκολος. Κάποια στιγμή τον χαρακτηρίζω… δαίμονα. Εκεί που νομίζεις ότι τον έχεις στο χέρι, ξαφνικά αποδεικνύεται ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Όσα θα δούμε στην δίκη του Μαλτέζου!

Μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Super Tv, η δίκη θα έχει μεγάλες ανατροπές και για άλλη μια φορά οι κεντρικοί ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Η Χρύσα θα πει: «Εγώ είμαι υπέρ του μπαμπά μου. Είναι αθώος». Η Έλεν βρίσκεται σε δίλημμα. Τον κατηγορεί, ενώ παράλληλα έχει συναίσθηση των ευθυνών της. Θέλει να πάρει πάνω της το φορτίο όσων έχουν συμβεί. Στην κατάθεση της στο δικαστήριο αναφέρει: «Είναι αθώος. Ένοχη είμαι εγώ».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού, μέχρι και το τέλος ο πιο σκληρός πολέμιος θα είναι ο Άρης. Κατά τη διάρκεια της δίκης όσα θα αναφέρει θα ταράξουν το ακροατήριο, θα είναι καταπέλτης. Ο Σταύρος, από την άλλη, θα ακολουθήσει τη σύντροφο του στο εξωτερικό.

Πηγή: www.entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα