Οι περιθωριακοί και οι απελπισμένοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ λέει ο Πάγκαλος

Μιλώντας στο Star, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, χαρακτήρισε εξωφρενική μια πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., προσθέτοντας όμως πως στην παρούσα φάση είναι το μόνο κόμμα με το οποίο θα μπορούσε να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. «Οι ΑΝ.ΕΛ. μου θυμίζουν την απάντηση της Μέριλιν Μονρόε που είχε δηλώσει ότι φοράει Σανέλ, όταν κοιμάται» δήλωσε γελώντας ο κ.Πάγκαλος.

Ακόμη υποστήριξε ότι είναι αδύνατον να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μιας και το πρόγραμμά του βρίθει από γενικότητες και πως το κύριο σώμα των ψηφοφόρων του είναι οι «περιθωριακοί και απελπισμένοι των μεγάλων αστικών κέντρων». Όσον αφορά την πρόταση μομφής που κατέθεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης, σημείωσε ότι αποτελεί «ανάσα έξι μηνών για την κυβέρνηση».

Στο επίπεδο του κυβερνητικού έργου, απέδωσε τα εύσημα στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας άθλο την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμη διαχώρισε την ενδεχόμενη καταψήφιση του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς από την πτώση της κυβέρνησης αλλά υπογράμμισε πως σε αυτήν την περίπτωση θα τεθεί θέμα για την παραμονή του υπουργού Οικονομικών.

Τέλος αναφερόμενος στο πρόσωπό του, δήλωσε πως απηχεί τις απόψεις της πλειοψηφίας της κοινωνίας (!) και ότι δεν αποσύρθηκε από την πολιτική, επειδή ηττήθηκε αλλά επειδή ήταν προσωπική επιλογή του…

Keywords
Τυχαία Θέματα