ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ

Το απολαυστικό Red Bull Flugtag επιστρέφει στην Αθήνα, επτά χρόνια μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωσή του.

Από αρχαιοτάτων χρόνων ο άνθρωπος ήθελε να κατακτήσει τους αιθέρες –τυχαίο που ο Ερμής ήταν φτεροπόδαρος; Τι να σου κάνουν όμως τα Boeing, τα Airbus, τα DeHavilland και τα McDounnell Douglas,

όλες αυτές οι άψυχες λαμαρίνες, όταν μπορείς να εμπνευστείς, να φανταστείς και να κατασκευάσεις το δικό σου αεριοθούμενο; Και να αποπειραθείς την πρώτη, «χειροποίητη» πτήση σου, η οποία πιθανότατα θα καταλήξει στο βυθό του φιλόξενου Φαληρικού Δέλτα; Επτά χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωσή της στον Άγιο Κοσμά, η περίφημη «Ημέρα Πτήσης» της Redbull επιστρέφει στην Αθήνα, αυτή τη φορά στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου. 49 γνήσιοι απόγονοι του Δαίδαλου και του Ίκαρου –επιλέχθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφιους αεροπλόους- θα παρουσιάσουν τα δικά τους αυτοσχέδια ανεμοπλάνα την Κυριακή 24 Ιουνίου. Και θα παλέψουν να νικήσουν έστω και για λίγα δευτερόλεπτα τον κατά τα άλλα αήττητο νόμο της βαρύτητας. Κι αν δεν τα καταφέρουν, μια βουτιά στη θάλασσα είναι ό,τι πρέπει με τη θερμοκρασία στα σταθερή ανοδική τροχιά.

INFO: Στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, στις 24/06, περισσότερα στο http://www.redbull.com/cs/Satellite/el_GR/Red-Bull-Flugtag-Greece/001243157857288. 

Keywords
Τυχαία Θέματα