Ο ΤΟΤΣΕ… ΕΔΙΩΞΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ

Ο Τοτσέ σκόραρε στο τέλος και ο Παναθηναϊκός πήρε το βαθμό από τη Λάτσιο (1-1) στο… συννεφιασμένο Ολυμπιακό Στάδιο.

Με γκολ του Τοτσέ στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός λυτρώθηκε απέναντι στη Λάτσιο (1-1) και διατήρησε τις όποιες ελπίδες του για κατάληψη

μία εκ των δύο θέσεων που οδηγούν στους «32» του Europa League.

Οποιοδήποτε πλάνο κι αν είχε ο Φερέιρα για το ματς με τη Λάτσιο -το οποίο πάντως δεν φάνηκε στο γήπεδο- καταστράφηκε στο 26ο λεπτό με το απίστευτο αυτογκόλ του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο καναβάτσο, η Λάτσιο πήρε τα ηνία του ματς και όλα έδειχναν στη γνωστή κατάληξη: ακόμα μία απώλεια βαθμών του τριφυλλιού.

Στο δεύτερο μέρος, είναι αλήθεια, πως ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει. Πήρε περισσότερο μπάλα, δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις με Χριστοδουλόπουλο, Κουίνσι και Φορναρόλι, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει… στο σωστό τέρμα.

Στο 91′, όμως, ο Τοτσέ είχε… διαφορετική γνώμη. Ο από μηχανής… Ισπανός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά το κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου και λύτρωσε τον Παναθηναϊκό σκοράροντας το 1-1 και συνάμα έδιωξε τα σύννεφα από δακρυγόνα και γκρίνια που βρίσκονταν πάνω από το ΟΑΚΑ.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Φουρλάνος (67′ Φουρλάνος), Σισοκό (78′ Μαυρίας), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι (74′ Τοτσέ).

Λάτσιο (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Μπιζάρι, Κόνκο, Κιάνι, Ντίαζ, Καβάντα, Λεντέσμα, Γκονζάλεζ (86′ Τσάνα), Ερνάνες (78′ Ονάτσι), Καντρέβα, Μάουρι (46′ Ζάρατε), Φλόκαρι.

Διαβάστε επίσης:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα