Ο Λοβέρδος, η ΔΗΜΑΡ και τα… βαφτίσια

Επιτελείς της ΔΗΜΑΡ δεν ήθελαν χθες να σχολιάσουν τα λεγόμενα Λοβέρδου, προκειμένου να μην «δεσμεύσουν» προκαταβολικά τον Φώτη Κουβέλη. Αυτό διότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σκέφτεται «χωρίς αποκλεισμούς», όπως διαβεβαιώνουν το Neo συνεργάτες του. Κάτι που σημαίνει

ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σκοπεύει να ανταλλάξει απόψεις με όλους τους «παίκτες» του χώρου της Κεντροαριστεράς, του Ανδρέα Λοβέρδου συμπεριλαμβανομένου. Βεβαίως, είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά και για να εικάσει κανείς τι αποτέλεσμα θα φέρουν οι ζυμώσεις και οι διεργασίες.
Σε κάθε περίπτωση, τα σενάρια που αναδύθηκαν μετά τη συνέντευξη Λοβέρδου ήταν αρκετά, προκειμένου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης να «καρφώσει» τη ΔΗΜΑΡ για τις προθέσεις της: «Αν η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ σκέφτεται όντως, να συμπράξει εκλογικά με τον μνημονιακό και δεξιόστροφο κ. Λοβέρδο, τότε γιατί έφυγε από την Κυβέρνηση;», διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημούλης, με συνεργάτες του Φώτη Κουβέλη να παραπέμπουν –εν είδει σχολίου…- στη γνωστή παροιμία «ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα