Ο ΚΑΡΟΥΖΟΣ, ΟΙ ΟΦΣΟΡ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Κυρίαρχο θέμα και στο σημερινό τύπο, οι όλο και περισσότερες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση της λίστας του ΣΔΟΕ και της διερεύνησης πολιτικών προσώπων για παράνομο πλουτισμό. 

Σε ρεπορτάζ της Real News γίνεται αναφορά σε τρεις εξωχώριες εταιρείες που, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, έχουν μπει στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ

και συνδέονται με τις δραστηριότητες του επιχειρηματία Ιωάννη Καρούζου, καταζητούμενου από τις αρχές και κουμπάρου του Ε. Μεϊμαράκη.

Πρόκειται για τις κυπριακές Kalamakiou Cyprus LTD και Zoulian Trustees LTD και τη Seaville LTD με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Συνολικά, τουλάχιστον 28 εταιρείες  φέρονται να συνδέονται με τον επιχειρηματία και να ερευνώνται από τις αρχές για δεκάδες αγορές ακινήτων σημαντικής αξίας σε όλη την Ελλάδα και δανεισμό από τράπεζες που ανέρχεται σε 350 εκ. ευρώ.

Κατά την εφημερίδα, ενώ ο επιχειρηματίας δανειζόταν μεγάλα ποσά από τραπεζικά ιδρύματα, την ίδια ώρα κάποιες από τις εταιρείες του παρουσίαζαν μηδενικό κύκλο εργασιών.

Keywords
Αναζητήσεις
καρουζος οφ σορ
Τυχαία Θέματα