Ο Κ. Καραμανλής πούλησε προς 700.000 ευρώ το γραφείο του στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε 950.000 ευρώ, αλλά τελικά έριξε την τιμή. Το τίμημα «κινήθηκε» λίγο κάτω από την αντικειμενική αξία του που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό το ασανσέρ που οδηγεί κατευθείαν στο εσωτερικό του. Κατά την υπογραφή των συμβολαίων παρέστη και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος δύσκολα μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Το διαμέρισμα ήταν το δικηγορικό γραφείο του Αλέκου Καραμανλή και ο μετέπειτα πρωθυπουργός το χρησιμοποίησε ως πολιτικό γραφείο. Το γραφείο που ήταν ανενεργό τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει
πολύ σημαντικές στιγμές καθώς εκεί γίνονταν όλες οι κρίσιμες συναντήσεις και συσκέψεις του Κώστα Καραμανλή μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας.Το 2007, ο κ. Καραμανλής αποφάσισε να μετακομίσει το πολιτικό του γραφείο από το Κολωνάκι στον περιφερειακό του Λυκαβηττού και μετά την εκλογική ήττα το 2009, ο πρώην πρωθυπουργός άλλαξε και πάλι γραφείο επιλέγοντας έναν πιο σύγχρονο χώρο στην πλατεία Μαβίλη, πίσω από την αμερικανική πρεσβεία. Τα τελευταία τρία χρόνια, το γραφείο στο Κολωνάκι παρέμενε άδειο, αφού δεν το χρησιμοποιούσε κανείς.
Keywords
Τυχαία Θέματα