Ντέρμπι σε Μιλάνο και Λονδίνο

Μετά τις ενδιαφέρουσες και χορταστικές αναμετρήσεις της Τρίτης, η φάση των 16 του Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε Μιλάνο και Λονδίνο.

Στο «Σαν Σίρο» η προβληματική στο ιταλικό πρωτάθλημα Μίλαν έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή με την άκρως επικίνδυνη και δυνατή Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία στην Ισπανία έχει μπει σφήνα ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ και διεκδικεί με τεράστιες πιθανότητες την εφετινή Primera Division.

Η Μίλαν, βέβαια, είναι Μίλαν και δεν θέλει να αποχαιρετήσει τόσο νωρίς και το Champions League, το οποίο βλέπει σαν εξιλέωση για την εφετινή κακή χρονιά.

Μεγάλο ματς γίνεται και στο Λονδίνο με την Αρσεναλ να υποδέχεται την κάτοχο του τροπαίου Μπάγερν Μονάχου. Πολλοί θεωρούν ότι η βαυαρική ομάδα είναι η νέα… Μπαρτσελόνα, αφού φαντάζει ασταμάτητη. Στη Γερμανία ξεπερνά με άνεση όλα τα εμπόδια και έχει αγκαλιάσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας, ενώ στην Ευρώπη θέλει να πάρει για δεύτερη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο. Απέναντι η Αρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, που χτυπά στα ίσια το πρωτάθλημα στην Αγγλία παρά το μικρό μπάτζετ σε σχέση με τους ανταγωνιστές, αλλά παρουσιάζεται προβληματική στα τελευταία της παιχνίδια. Πάντως, την περασμένη Κυριακή πέταξε εκτός αγγλικού Κυπέλλου τη Λίβερπουλ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

21.45: Μίλαν-Ατλέτικο Μ.
21.45: Αρσεναλ-Μπάγερν

Keywords
Τυχαία Θέματα