ΝΙΚΗ- ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

22:40 2/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε ουσιαστικά από σήμερα ο ΠΑΟΚ, μετά την νίκη του με 2-0 επί της Ισραηλινής Μπνεϊ Γεχούντα στο Τελ Αβίβ!

Γεωργιάδης και Αθανασιάδης σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη-πρόκριση από το Ισραήλ (2-0 τη Μπνέι) και ετοιμάζεται για τα πλέι οφ που οδηγούν στους ομίλους του Europa League.

Ο

Δικέφαλος του Γιώργου Δώνη έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στο χαμηλό εμπόδιο της ισραηλινής ομάδας. Αν και στο πρώτο μέρος δεν σκόραρε στις ευκαιρίες που είχε, το έπραξε στο δεύτερο και καθάρισε από τώρα το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Στο 62ο λεπτό ο Γιώργος Γεωργιάδης μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή του ΠΑΟΚ ανοίγοντας το σκορ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Σε μία εβδομάδα στη ρεβάνς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ θα σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο, ενώ στην κλήρωση της 10ης Αυγούστου θα μάθει τον αντίπαλό του στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΠΝΕΪ ΓΙΕΧΟΥΝΤΑ: Εγιενούγκμπα, Μόρι, Γκαλ, Αζούζ, Εντρι, Ιβασκεβίτσιους, Ναούμ (67ʼ Αγκάγεφ), Γκαλβάν (Λεβί), Εντλόβου, Μενάσε (46ʼ Αμπού Ζαίντ), Μαρίνκοβιτς

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς, Λίνο, Γεωργιάδης (82ʼ Σαλπιγγίδης), Λάζαρ (75ʼ Κάτσε), Γκαρσία, Ρομπέρ, Γιάννου (71ʼ Πέλκας), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα