ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΝΑΚΡΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Νέο ημίχρονο ξεκινάει στην ανάκριση για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, με στόχο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχουν περάσει από την ανακριτική κερκίδα όλοι οι κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Αυτό σημαίνει ότι ποδοσφαιρικοί παράγοντες έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα τον χρόνο που θα βρεθούν ενώπιον του εφέτη-ειδικού ανακριτή Γιώργου Καλόφωνου,ο οποίος διενεργεί την έρευνα αυτή.

Η αυλαία ανοίγει τη Δευτέρα το πρωί με τον προφυλακισμένο παράγοντα της ομάδας της Ηλιούπολης Γιώργο

Τσακογιάννη , στον οποίο ο δικαστικός λειτουργός έχει ήδη απαγγείλει συμπληρωματική κατηγορία για κακουργηματική απάτη, που συνδέεται με τον παράνομο στοιχηματισμό. Η σκυτάλη των συμπληρωματικών απολογιών θα περάσει μία ημέρα αργότερα στον Αχιλλέα Μπέο,ο οποίος επίσης παραμένει κρατούμενος από το περασμένο καλοκαίρι.

Για το λόγο αυτό, ο ανακριτής πρέπει -όπως λένε νομικοί – να ανεβάσει τις στροφές της έρευνάς τους , καθώς μετά τη συμπλήρωση του 18μήνου,που είναι και το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης για όλους τους κατηγορούμενους, όσοι εμπλεκόμενοι βρίσκονται ακόμα στη φυλακή θα πρέπει να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι.

Ο μόνος για τον οποίο το 18μηνο δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα είναι ο τελευταίος από τους κατηγορούμενους που οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον γνωστό Μάκη Ψωμιάδη,ο οποίος -όπως λένε πληροφορίες- μέσα στον Ιούνιο θα κάνει μία στάση στο ανακριτικό γραφείο.

Νωρίτερα, όμως ο κατηγορούμενος και συγκεκριμένα στις 6 Ιουνίου 2012 έχει ένα ακόμα στοίχημα με την ελληνική δικαιοσύνη , καθώς την ημέρα εκείνη θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών και θα το μοιραστεί με συγγενικά του πρόσωπα για την υπόθεση της υπεξαίρεση περίπου 4 εκατ. Ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ.
Από αυτή την ετυμηγορία των δικαστών πολλά κριθούν για το μέλλον του Μ.Ψωμιάδη, λένε όσοι γνωρίζουν καλά τις πτυχές και των δύο υποθέσεων με κοινό παρονομαστή τον γνωστό Big Mac.

Keywords
Τυχαία Θέματα