Νέο ξήλωμα στην ΕΛ.ΑΣ. θέλει το ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, η Χαριλάου Τρικούπη, πέραν από τις όποιες πρωτοβουλίες θα ληφθούν σε νομοθετικό επίπεδο, δεν θα διστάσει να ζητήσει –στον βαθμό που θα απαιτηθεί- να συνεχιστούν οι πρωτοβουλίες και στα σώματα ασφαλείας, από την Αστυνομία, ως και τον στρατό.

Ήδη, ο αρμόδιος εισηγητής της ΚΟ του κόμματος σε θέματα του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Τριαντάφυλλος, ζήτησε κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ. «Η κάθαρση στην Ελληνική Αστυνομία πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους. Δεν είναι συμβολική προϋπόθεση, αλλά ουσιαστική για την καθολική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

Απαιτείται μηδενική ανοχή σε όσους παραβαίνουν τον όρκο τους και ντροπιάζουν το Σώμα».

Την ίδια στιγμή, η Χαριλάου Τρικούπη, επιμένει στην ανάγκη δημιουργίας ενός μετώπου από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, για την αντιμετώπιση της δράσης του «νεοναζιστικού μορφώματος», όπως χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή, μη διστάζοντας να έρθει σε σύγκρουση με τον κυβερνητικό της εταίρο, τη ΝΔ, στελέχη της οποίας εξομοιώνουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και μη κρύβοντας τη δυσαρέσκειά της για την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκκλήσεις του ΠΑΣΟΚ για δημιουργία κοινού μετώπου κατά της Χρυσής Αυγής.

Ακόμα και σε επίπεδο Νεολαίας, η αντίδραση του επικεφαλής της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Χρονόπουλου, που δεν δέχθηκε να συνομιλήσει με κόμματα που ακολουθούν μνημονιακές πολιτικές και θεωρούν το κόμμα του εκτός συνταγματικού τόξου, προκάλεσε αρνητική έκπληξη. Στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ επιμένουν –αφού το κόμμα τους έχει σαφώς ξεκαθαρίσει πως θεωρεί απολύτως εντός συνταγματικού τόξου τον ΣΥΡΙΖΑ- πως «μπορεί να διαφωνούμε σε οτιδήποτε, μπορεί και στα πάντα, αλλά τουλάχιστον σε αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί».

Keywords
Τυχαία Θέματα