Νεκρά τα δύο παιδιά που έπεσαν σε αρδευτικό κανάλι

09:46 1/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Τα δύο παιδιά από την Βουλγαρία κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συνθήκες βρέθηκαν στο αρδευτικό κανάλι και χάθηκαν τα ίχνη τους.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες και αργότερα είχαν τη συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, χωρίς όμως μέχρι αργά το βράδυ να υπάρξει αποτέλεσμα. Η τροφοδοσία του νερού στη διώρυγα διακόπηκε και το πρωί εντοπίστηκαν νεκρά.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις

2:30 το μεσημέρι όταν τα δύο αδελφάκια πήγαν στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς τους για να πάρουν τρόφιμα. Η ώρα πέρασε και τα μικρά δεν επέστρεψαν με αποτέλεσμα ο πατέρας τους να ειδοποιήσει την αστυνομία. Σε μικρή απόσταση από αυτό, βρέθηκε αργότερα μετά τις τρεις, η σακούλα με το κρέας και ίχνη στην άκρη του καναλιού. Τα παιδιά όμως ήταν άφαντα.

Ο 4χρονος Ντίνκο και ο 7χρονος Ιβαν από την πρώτη στιγμή βάσει των ενδείξεων εκτιμήθηκε πως είχαν πέσει μέσα στο κανάλι και είχαν παρασυρθεί από τα ρεύματα στον πάτο. Δόθηκε εντολή να σταματήσει η τροφοδοσία με νερό σε αυτό ώστε να πέσει η στάθμη και να βοηθήσει αυτό στις έρευνες.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, μια καταγγελία του πατέρα τους, που φέρεται να δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση, πέραν αυτής του δυστυχήματος , εξετάζεται από τις Αρχές. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η μητριά του ήταν αυτή που πέταξε τα παιδιά στο κανάλι γιατί δεν τα αγαπούσε, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα