Να… τελειώνει με την Ραπίντ θέλει ο Αστέρας

09:18 1/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή, πρώτη, ευρωπαϊκή συμμετοχή θέλει να πάει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες υποδέχεται απόψε στις 21:30 την επικίνδυνη Ραπίντ Βιέννης με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού της Αυστρίας.

Στα της ενδεκάδας του Αστέρα, τερματοφύλακας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Μπαντής, ο οποίος έχει μεγαλύτερη εμπειρία από το Γεωργακόπουλο, χωρίς πάντως να αποκλείεται η έκπληξη.

Η τετράδα της άμυνας είναι “φιξαρισμένη” κατά

τα 3/4! Κουρμπέλης και Λισγάρας θα είναι οι 2 στόπερ, ενώ δεξιά ξεκινάει ο αρχηγός Τσαμπούρης. Η 4η θέση παίζεται μεταξύ Πιπίνη και Ζαραδούκα. Ο μεν είναι εξαιρετικός ανασταλτικά, ο δε καλύτερος στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Πιπίνης ξέρει το πως λειτουργεί η ομάδα, ο Ζαραδούκας διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά για τον τρόπο που ο Τσιώλης θέλει να αγωνίζεται ο Αστέρας.

Στα χαφ οι Ουσέρο, Ζησόπουλος θα παίξουν ως ανασταλτικοί μέσοι, με τον πρώην παίκτη του Λεβαδειακού να είναι αυτός που θα αγωνιστεί μπροστά από τα στόπερ στο 4-1-4-1. Αλλιώς, οι 2 τους θα παίξουν στην ευθεία. Μπροστά τους θα είναι ο Ντε Μπλάσις, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Τσίμο Ναβάρο. Αριστερά στα χαφ, είπαμε, θα παίξει είτε ο Κάφα, είτε ο Ζαραδούκας.

Στην επίθεση τέλος, τούτη τη στιγμή ο Χουάνμα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αρχίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα