Νέα σελήνη, νέα …κόλπα

08:36 8/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Κριός

Στο προσκήνιο τα της οικογένειας, τα του σπιτιού, και ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, Κριέ. Τώρα είναι οι μέρες για να τα ξαναβρείς με γονείς, συγγενείς, οικογένεια, να ανανεώσεις το χώρο σου ή να προτείνεις συγκατοίκηση. Οι συζητήσεις και οι έρευνες αγοράς ευνοούνται, αλλά αποφάσεις θα πάρεις μόλις ο Ερμής θα είναι ξανά ορθόδρομος, και όχι τώρα.

Ταύρος

Η επικοινωνία σου έχει όλες τις προϋποθέσεις να αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο, Ταύρε. Τώρα μπορείς να πεις ό,τι κρατούσες κρυφό – ό,τι θετικό, ερωτικό

και όμορφο, εννοείται! Μπορείς να είσαι περιγραφικός, καινοτόμος και απρόβλεπτος, μπορείς επίσης να αποφασίσεις να αλλάξεις εντελώς είτε το δικό σου μοτίβο συμπεριφορών, είτε το άμεσο περιβάλλον σου αυτό καθ΄εαυτό.

Δίδυμοι

Οι μέρες ενδείκνυνται για να σκεφτείς προσεχτικά και να σχεδιάσεις οικονομικές κινήσεις, ανοίγματα, αξιοποίηση πόρων και ακίνητης περιουσίας, Δίδυμε. Ωστόσο, μείνε για λίγο ακόμα στη βολιδοσκόπηση και στο σχεδιασμό – με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο δεν αποφασίζεις και, κυρίως, δεν υπογράφεις τι-πο-τα!

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, Καρκινάκι, σε οπλίζει με αισιοδοξία και καλούς οιωνούς για ο,τιδήποτε θέλεις να ξεκινήσεις ή να θεμελιώσεις τώρα. Με τον τυχερό Δία στο ζώδιό σου επίσης, έξτρα μπόνους έχεις αν αυτό που θέλεις να αρχίσεις αφορά εκπαίδευση ή σπουδές, ή αν πρόκειται για κάποιο ταξίδι ή ακόμα και μετοίκηση/μετανάστευση. Βαλίτσες όμως, θυμήσου, φτιάχνεις ΜΕΤΑ τον ανάδρομο.

Λέων

Το (καθόλου χάρτινο) φεγγαράκι, είναι εδώ για να σου φτιάξει τη διάθεση. Μετά από αρκετό καιρό, το μέσα σου ισορροπεί και σταματάς να τρώγεσαι και να κλαις για «χυμένο γάλα». Και, σα να πατιέται ένας μαγικός διακόπτης, αυτό μοιάζει να τα ισιώνει όλα. Λίγη προσοχή όμως σε παραμυθιάσματα και επιστροφές από περασμένες σου αγάπες του καιρού χαλάσματα, θα την ήθελα η αστρολόγος, τουλάχιστον μέχρι να γυρίσει ο ανάδρομος στα ίσα του.

Παρθένος

Ένας φιλικός κύκλος ανοίγει; Νέες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, και έχουν όλα τα εχέγγυα να γίνουν άνθρωποί σου; Μήπως μία φιλική σχέση αρχίζει και δείχνει ένα πρόσωπο ερωτικό; Ή μήπως ερωτεύεσαι κάποιον/α που πάνω από όλα είναι μέντορας/μούσα; Είναι μερικά από τα σενάρια των ημερών, Παρθένε μου. Με τον κυβερνήτη σου ανάδρομο, πάντως, τυχόν ξεκαθαρίσματα με φίλους δεν μοιάζουν να έχουν αίσια έκβαση.

Ζυγός

Μία πολύ τυχερή εβδομάδα Ζυγάκι – κυρίως για τα επαγγελματικά και τη δημόσια εικόνα σου. Είναι τώρα πολύ εύκολο να προβληθείς, να ξεχωρίσεις, να λάμψεις. Έχεις τη σαφή εύνοια των ανωτέρων σου και επίσης έχεις «άστρο». Πολύ πιθανή είναι μία επαγγελματική πρόταση, ή μία καινούργια επαγγελματική ευκαιρία. Θυμόμαστε ότι δεν υπογράφουμε τίποτα με ανάδρομο Ερμή, έτσι; Από τέλος του μήνα αυτά.

Σκορπιός

«Όλα είναι δρόμος» αυτή την εβδομάδα, Σκορπιέ – και πάνω από όλα η διάθεσή σου. Τώρα όλα αλλάζουν, εσύ επανεφευρίσκεις ένα νέο εαυτό ή αναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου ως οφείλεις σαν Σκορπιός που σέβεται τον εαυτό του, κι όποιος δεν είναι μαζί σου, είναι εναντίον σου. Συστήσου με τον καινούργιο σου εαυτό σε ένα μεγάλο ταξίδι μακριά από όλους κι από όλα, και επέστρεψε το φθινόπωρο για να πάρεις σκαλπ.

Τοξότης

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα και το ταλέντο σου στο φλερτ και τα σέξυ υπονοούμενα γνωρίζουν μέρες δόξης, Τοξότη. Χρησιμοποίησέ το ακριβώς όπως όλα τα όπλα: με προσοχή, έχοντας στόχο και προσέχοντας να μη στραφεί εναντίον σου – κοίτα επίσης να έχεις πάντοτε κατά νου κυρίως το δικό σου συμφέρον. Απλά, όπως λέει και η Νέα Σελήνη, αυτές ιδίως τις μέρες φρόντισε να έχεις δίκιο. Προπάντων αν είναι να εμπλακείς σε λεκτικές αψιμαχίες…

Αιγόκερως

Ο Έρωτας ως ζωή, και δύναμη ζωής και ανανέωσης φύσης και εαυτού – δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι πολιτισμοί και θρησκείες γιορτάζουν νεκραναστάσεις με τη Νέα Σελήνη. Εσύ; Θα γιορτάσεις την αναγέννηση ενός Έρωτα, την έλευση ενός καινούργιου, τη γέννηση ενός παιδιού ή την αποκρυστάλλωση μιας νέας σου έμπνευσης; Ο δρόμος είναι ανοιχτός, και εύκολος. Άραγε θα μπορέσεις να βγάλεις τη συναισθηματική τσιγκουνιά από τη ζωή σου; Είναι καιρός, ξέρεις.

Υδροχόος

Με τη Νέα Σελήνη, έσω έτοιμος να υπερασπιστείς μέχρις εσχάτων ό,τι και όποιον αποτελεί για σένα οικογένεια. Μάλιστα, ίσως για πολύ καιρό κοκορευόσουν πως δεν δένεσαι ιδιαίτερα και πως δεν νιώθεις να έχεις οικογένεια. Χμ, this, last year: κάτσε να δεις ως πού μπορείς να φτάσεις αν αυτή την οικογένεια που μέχρι χθες απαξίωνες κάποιος την υποτιμήσει ή την προσβάλει….

Ιχθείς

Ο Έρωτας που γράφεται με το «Ε» κεφαλαίο είναι στην πόρτα σου. Ή στη διπλανή πόρτα, ή στην επόμενη γωνία. Σε κάθε περίπτωση, υπερβολικά κοντά για να τον αφήσεις να προσπεράσει, ενώ εσύ ασχολείσαι είτε με κάποιον/α λοβοτομημένο/η πρώην που δεν έπρεπε να σου φερθεί έτσι, είτε με τον Νο 31328 δεσμευμένο που σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Βάλε τον εαυτό σου προτεραιότητα και δε θα χάσεις.

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Keywords
Τυχαία Θέματα