Νέα εκδήλωση για τη «μάχη της Αθήνας»

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας παίρνει πάνω του τα προεκλογικά μέτωπα για τον δήμο Αθηναίων και την περιφέρεια Αττικής, συντρέχοντας τη Ρένα Δούρου και τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Η νέα εμφάνιση

του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη, 20 Μαρτίου, στην «Στοά του Βιβλίου», με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του υπεύθυνου του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιού.

Αλέξης Τσίπρας, Ρένα Δούρου και Γαβριήλ Σακελλαρίδης θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Από την κρίση στην κυβέρνηση της Αριστεράς: η στρατηγική των αναγκών» και τη συζήτηση θα συντονίσει ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστας Αρβανίτης.

Θα πρόκειται για την δεύτερη κοινή εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, μετά την εκδήλωση στο θέατρο «Ακροπόλ», που σηματοδότησε και την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώτο δήμο και τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα