Να παραμείνει …μεγαλοπρεπής

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει τη μία από τις δύο νίκες που χρειάζεται σε πρώτη φάση έτσι ώστε να ξέρει ότι αν η σειρά πάει σε 5ο παιχνίδι, αυτό θα διεξαχθεί και πάλι στο ΣΕΦ με τη βοήθεια των οπαδών του. Αγωνιστικά, οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα πέρα από το γνωστό του Βαγγέλη Μάντζαρη ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Μπαρτζώκας θα δώσει εντολή για γρήγορο παιχνίδι όταν αυτό είναι εφικτό και για χτύπημα των αδυναμιών της Εφές

στην άμυνα που δεν είναι και λίγες.

Οι Τούρκοι ήρθαν στην Ελλάδα με όλα τα αστέρια τους και με την πεποίθηση ότι η κλάση του Τζόρνταν Φάρμαρ και του Σάσα Βούγιασιτς μπορεί να τους οδηγήσει στο μπρέικ. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι δύο συν τον Λούκας και τον Σαβάνοβιτς είναι ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η φετινή Εφές.

Η σειρά, ως γνωστόν, ολοκληρώνεται στις τρεις νίκες. Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί επίσης στο ΣΕΦ την Παρασκευή και την επόμενη εβδομάδα οι δύο ομάδες θα μεταφέρουν τους λογαριασμούς τους στην Κωνσταντινούπολη για ένα ή δύο παιχνίδια, ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προηγηθούν στο Φάληρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα