«Μουδιασμένη» η κυβέρνηση

Κατά της ποδοσφαιρικής λογικής, ποιος έχασε, ποιος κέρδισε τάχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, σχολιάζοντας την είδηση ότι οι 3 βουλευτές της Χρυσής Αυγής αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η δικαστική διερεύνηση συνεχίζεται», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ακούγοντας στον «αέρα» του ΣΚΑΪ ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης,

Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους.

Ο Γιάννης Μιχελάκης τάχθηκε κατά της «ποδοσφαιρικής λογικής “ποιος έχασε, ποιος κέρδισε”» και συμπλήρωσε: «Μήπως βιαζόμαστε λίγο;»

«Υπάρχουν διώξεις και κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε», συνέχισε ο υπουργός Εσωτερικών συμπληρώνοντας ότι το γεγονός ότι οι τρεις εκ των τεσσάρων βουλευτών της Χρυσής Αυγής αφέθηκαν ελεύθεροι «δεν σημαίνει ότι δεν έχουν τελεστεί κακουργηματικές πράξεις».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αρκέστηκε να πει ότι πρέπει η Δικαιοσύνη να αφεθεί να ολοκληρώσει το έργο της.

Πηγές από το Μαξίμου αφού επισημαίνουν ότι η δικαιοσύνη λειτουργεί απρόσκοπτα, δηλώνουν «κανένα σχόλιο», με δεδομένη όμως την αμηχανία.

Δημόσια, αυτή τη φορά από το ραδιόφωνο, εκφράστηκε ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Ενημερώθηκε για την εξέλιξη και δήλωσε στον Real fm ότι με την απόφαση δικαιολογείται η δική του επιφυλακτική στάση, έναντι άλλων που σχολίαζαν δικογραφίες που δεν γνώριζαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα