Μητρογκόλ στις Βρυξέλλες! (Βίντεο)

Μόλις δύο τελικές είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Διψήφιες και ένα χαμένο πέναλτι είχε η Αντερλεχτ. Ο ηλεκτρονικός πίνακας, όμως, «έγραψε» 0-1. Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να σκοράρει στο 17ο λεπτό με τον Μήτρογλου -μετά από ασίστ του Σαβιόλα- και να βάλει δύσκολα στην Αντερλεχτ που έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Ρομπέρτο που έπιανε τα… άπιαστα (και το πέναλτι του Μίτροβιτς στο 25′).

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε.

Η Αντερλεχτ μπήκε πιο δυνατά, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, οι πρωταθλητές Ελλάδας όμως ήταν αυτά που βρήκαν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Πάλι ο Μήτρογλου, στο 56ο λεπτό, για το 2-0 του Ολυμπιακού.

Στο 71ο λεπτό με ένα εκπληκτικό σουτ ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε το τρίτο προσωπικό του τέρμα και «κλείδωσε» την πέμπτη εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού στο Champions League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός έχει τρεις βαθμούς όσους έχει και η Μπενφίκα, ενώ την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου κατέχει η Παρί με 6.

Οι συνθέσεις:

Άντερλεχτ: Καμίνσκι, Ζιλέ, Κουγιατέ, Νόιτινγκ, Νσακαλά, Κλιέσταν, Τιέλεμανς, Πρατ (74′ Ατσεαμπόνγκ), Μπρούνο, Σουάρες, Μίτροβιτς

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Εντινγκά, Σάμαρης, Ολαϊτάν (57′ Φουστέρ), Βάις, Σαβιόλα (66′ Ντομίνγκες, 74′ Χολέμπας), Μήτρογλου.

Το βίντεο του αγώνα:

Anderlecht 0-3 Olympiakos All Goals από all-goals

Keywords
Τυχαία Θέματα