ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΪΟΥ

08:50 2/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Το Matrix24.gr παρουσιάζει τις προθέσεις των άστρων, των πλανητών, της σελήνης και άλλων παραγόντων που συνωμοτούν στο ζωδιακό κύκλο. Άραγε αυτό τον μήνα ποιος θα βγει κερδισμένος (ή χαμένος); 


Κριός

Ο Μάιος, Κριάρια αγαπημένα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «η ανάπαυση του πολεμιστή». Και πώς όχι, με τόσο πλούσιο ουράνιο σκηνικό:

1) Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σε προτρέπει να γίνεις πιο γλυκός, επικοινωνιακός και ρομαντικός με το ταίρι σου, αν αυτό που

επιδιώκεις είναι όντως η σταθερότητα και το μέλλον μιας σχέσης (Κρόνος στον 7ο οίκο σου). Αν πάλι όχι, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σε στηρίξει στην αναζήτηση του επόμενου στόχου σου.

2) Πανσέληνος 6/5: μια σκοτεινή πανσέληνος στο Σκορπιό, η οποία εκτός από εκλογές, φέρνει στην επιφάνεια τα κοινά χρήματα ή αποκτήματα με τον/ην σύντροφο (ελπίζουμε όχι σε κανένα δικηγορικό γραφείο…). Επίσης, φέρνει περισσότερο σεξ, στο οποίο κανείς Κριός δεν είπε ποτέ όχι.

3) Νέα Σελήνη 21/5: στα φιλικά σας Διδύμια το καινούργιο φεγγάρι, και η λέξη-κωδικός των ημερών είναι «παροδικότητα». Μπορείτε να το χτυπήσετε και tattoo να το θυμάστε για πάντα.

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μεγάλη …(μας κόβει η λογοκρισία), διότι αντί για τα συνηθισμένα της τσαλίμια και τις γλύκες, έρχεται ωσάν κριτής των σχέσεών σας και των επιλογών σας μέσα σε αυτές, θέτοντας στο μικροσκόπιο την επικοινωνία σας. Ενδέχεται δε να μπουν σε άλλο πρίσμα οι σχέσεις σας με τα αδέλφια σας, ή τους στενούς συγγενείς γενικότερα.

A DATE TO REMEMBER: 20/5 Ηλιακή έκλειψη στον Ταύρο. Στο μικροσκόπιο τα οικονομικά σας.

Ταύρος

Ο μήνας αυτός, τόσο αντιπροσωπευτικός της άνοιξης, σας πάει γάντι από πολλές απόψεις, Ταύροι. Εκτός του ότι γενεθλιάζεστε (σχεδόν) όλο το μήνα, αυτός ο Μάιος είναι αξιομνημόνευτος και για άλλους λόγους:

1)Τρίγωνα – κάλαντα: το τρίγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο στο Ζυγό και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σου λέει πως τα χρήματα δεν έχουν καμιά αξία αν είναι η καθημερινότητά σου να είναι πιο ζοφερή κι από βιβλίο του Κάρολου Ντίκενς, κι αν όλα δεν γίνονται ή δεν καταλήγουν ως προσφορά σε ένα σύνολο φίλων, μια ομάδα ή μια ιδέα. «Δωρεάν δότε», remember;;;

2) Πανσέληνος 6/5: συντελείται στο Σκορπιό, πολώνοντάς σας μεταξύ της χαράς της ζωής (την οποία με επιτυχία εκπροσωπείτε…) κι ενός σκοτεινού έρωτα που σας στοιχειώνει.

3) Νέα Σελήνη 21/5: στον τομέα των οικονομικών σας αλλά και των αξιών το καινούργιο φεγγάρι, και η λέξη-κωδικός των ημερών είναι «χιτώνας». Όχι όπως Δαφνί, αλλά όπως «όποιος έχει δύο χιτώνες να δίνει τον έναν στο συνάνθρωπο». Ισχύει και για τα ευρώ.

«Πονάει η ανάδρομη Αφροδίτη, γιατρέ μου;» Για σας, που είναι και η ζωδιακή σας μαμά, ε, θα πονέσει κατιτίς παραπάνω – είναι κ

Keywords
Τυχαία Θέματα