ΜΙΛΑΝΟ: ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ

Η  Λέιντι  Γκάγκα έχει πάντα απαντήσεις, όταν πρόκειται για την υποστήριξη ευγενών σκοπών και είναι διαρκώς παρούσα όταν ανακύπτουν κοινωνικά ζητήματα.

Έτσι  μετά την εμφάνισή της με μια «στολή λίπους» που την έδειχνε υπέρβαρη  στη συναυλία της στο Άμστερνταμ, η εκκεντρική τραγουδίστρια ξεκίνησε την «επανάσταση» του  σώματος.  Ενοχλημένη από  τα σχόλια εις βάρος της σχετικά με την πρόσφατη  αύξηση κατά 11 κιλά του  βάρους της μέσα σε λίγες εβδομάδες  ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ημίγυμνες  φωτογραφίες της που την δείχνουν σε διάφορα μεγέθη  με σκοπό να αναδείξει τις διατροφικές διαταραχές

βουλιμίας και ανορεξίας που ταλαιπωρούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. «Οι αυξομειώσεις  στο  βάρος μου με ενοχλούν από 15 ετών. Και κανείς ποτέ δεν με βοήθησε  να  επουλώσω τις πληγές μου γι ‘αυτό» γράφει η 26χρονη τραγουδίστρια πριν την αποψινή συναυλία της στο Μιλάνο.«Τώρα που έχω το θράσος να παίρνω  βάρος και να το καμαρώνω» συνεχίζει καυστικά  «θέλω να  πω σε όλα τα κορίτσια που νομίζουν ότι είναι άσχημα, επειδή δεν έχουν διαστάσεις μοντέλου, ότι είναι σε οποιοδήποτε μέγεθος όμορφα. Η κοινωνία είναι άσχημη!»

Keywords
Τυχαία Θέματα