Μια βεντέτα γεννιέται

Συγκεκριμένα, ο Τατσόπουλος άφησε χθες βαριά υπονοούμενα όχι μόνο κατά του γενικού γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, αλλά και κατά του Παναγιώτη Λαφαζάνη που τυγχάνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος στο οποίο είναι βουλευτής ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ούρλιαξε για πολλοστή φορά στο αφτί του Παναγιώτη Λαφαζάνη ότι το ΚΚΕ δεν θα συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Παναγιώτης

Λαφαζάνης ούρλιαξε για πολλοστή φορά στο αφτί του Δημήτρη Κουτσούμπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί με το ΚΚΕ. Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. ΄Η είναι κουφοί ή μας δουλεύουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο συγγραφέας.

Ο Neo, λοιπόν, πληροφορείται ότι το συγκεκριμένο status στο facebook του Τατσόπουλου αποτελεί προϊόν μίας βεντέτας που έχει αρχίσει εδώ και καιρό μεταξύ του εν λόγω βουλευτή και της «Αριστερής Πλατφόρμας», δηλαδή της εσωκομματικής αντιπολίτευσης στην Κουμουνδούρου. Οι «λαφαζανικοί» θεωρούν τον Τατσόπουλο ξένο σώμα και του το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία, ενώ αρκετοί εξ αυτών είχαν εισηγηθεί διαγραφή του στην πρόσφατη κρίση του με την ηγεσία του κόμματος. Έτσι, αναμένεται με ενδιαφέρον αν η πλευρά Λαφαζάνη θα επιλέξει να απαντήσει στον βουλευτή ή αν απλώς θα τον περιμένουν στη γωνία για το επόμενο… «φάλτσο» του.

Keywords
Τυχαία Θέματα