«Μετέτρεψαν σε σόου το θέμα της Χρυσής Αυγής»

«Δυστυχώς μερίδα των ΜΜΕ αλλά και κάποιοι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου μετέτρεψαν σε σόου την υπόθεση με τη Χρυσή Αυγή», δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης,σχολιάζοντας τις επικρίσεις που δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα η Δικαιοσύνη για τους χειρισμούς στην υπόθεση.

«Ορισμένα ΜΜΕ το παράκαναν και χωρίς γνώση της δικογραφίας έλεγαν διάφορα ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τις διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και μετατρέποντας σε σόου αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο κ. Αθανασίου

και υπογράμμισε ότι εντολή του Πρωθυπουργού ήταν η ταχεία διερεύνηση της υπόθεση το οποίο και έγινε διότι η δικαιοσύνη κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα και νηφαλιότητα. Ο υπουργός Δικαιοσύνης έκανε τη σχετική δήλωση μετά από επισήμανση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι το τελευταίο διάστημα η Δικαιοσύνη έγινε στόχος από μεγάλα κανάλια που τους χαρίστηκαν οι άδειες και από τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια τους καλώντας τον υπουργό να στηρίξει το έργο της Δικαιοσύνης. «Κάποια μεγάλα κανάλια που τους χαρίστηκαν οι άδειες και κάποια ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια στράφηκαν εναντίον δικαστών και εισαγγελέων για το πώς έκαναν τη δουλειά τους στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής», είπε η κ. Γιαταγάνα.

Επισήμανε ταυτόχρονα ότι αντίστοιχη επίθεση δέχεται το τελευταίο διάστημα και η ΕΛΑΣ καθώς εξισώνονται αστυνομικοί που παραπέμπονται στη δικαιοσύνη και ερευνώνται με το Σώμα συνολικά που με λίγα μέσα και σοβαρές δυσχέρειες προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα