Μεγάλη νίκη για Λεβαδειακό

Το κίνητρο της μαθηματικής εξασφάλισης της παραμονής ήταν μεγάλο για τους παίκτες του Λεβαδειακού που πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έψαξαν άμεσα το γκολ. Ηταν τυχεροί, καθώς στην πρώτη τελική προσπάθειά τους ευτύχησαν να σκοράρουν με την κεφαλιά του Κονέ μετά τη έξοχη σέντρα του Μιλοσάβλιεβ.

Ο Λεβαδειακός έμεινε ψηλά στο γήπεδο και συνέχισε να βάζει δύσκολα στην άμυνα των Κρητικών αφού ο Μιλοσάβλιεβ δεν είχε αντίπαλο να τον αντιμετωπίσει. Οι φιλοξενούμενοι πάντως βελτίωσαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και από στημένη

μπάλα κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 30′ με το γκολ του Μακρή.

Η φάση-κλειδί του αγώνα έλαβε χώρα δύο λεπτά αργότερα. Η άμυνα του ΟΦΗ συνελήφθη κοιμώμενη στη σέντρα του Ορντέγα, ο Μάντζιος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-1.

Λεβαδειακός : Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ιντζίδης, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Πετράτσι, Βαρέλα (79′ Γεωργίου), Μιλοσάβλιεφ (90+3′ Μάγκας), Ορτέγκα (72′ Μάρτινς), Κονέ, Μάντζιος.

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μπούρμπος (46′ Στάθης), Μπαρέιρο, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς (80′ Νούνιες), Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Ντουντού (63′ Κουτσιανικούλης), Ροβίθης, Παπάζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα