Αλλη μία ανατροπή για τον ΠΑΟΚ

Το ματς στα πρώτα του λεπτά έδειχνε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην αδύναμη Καλλονή, παρά τις αλλαγές του Γεωργιάδη, ο οποίος αποφάσισε να φρεσκάρει την ομάδα ενόψει του Ολυμπιακού.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη. Κι αυτό γιατί η Καλλονή βρέθηκε σε θέση βολής, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και «πάγωσε» την Τούμπα με το γκολ του Περόνε

-μετά από πάσα του Λεοζίνιο- στο 36ο λεπτό.

O Γεωργιάδης προσπάθησε να βελτιώσει την ομάδα του και να διορθώσει τα «κακώς κείμενα», ρίχνοντας στο ματς τους Βούκιτς και Στοχ, αλλά οι ευκαιρίες δεν έρχονταν. Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή, παρουσίαζε όμως πρόβλημα στο να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων, κάτι που άρχισε να κάνει -κυρίως με σουτ- όταν ήρθε η ισοφάριση και ανέβηκε η ψυχολογία. Το 1-1 έγινε στο 73′ από τον Βούκιτς και ουσιαστικά ήταν η αντίστροφη μέτρηση για την ανατροπή.

Αυτή άργησε να έρθει, αλλά ήρθε με ωραίο τρόπο από τον πιτσιρικά τον Κουλούρη στο 84ο λεπτό.

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Μαντούρο, Νίνης, Μάρτενς (Στοχ 57′), Σαλπιγγίδης, Ολίσε (Βούκιτς 46′), Χούσεν (Κουλούρης 69′)

Καλλονή: Μάππας, Χωριανόπουλος, Ποντανί, Βάλιος, Ζακουανί, Κειτά (Σιλιγαρδάκης 67′), Φουρλάνος (Νιαμπούγιου 59′), Μανούσος, Καλτσάς, Λεοζίνιο, Περόνε (Γκαρσία 79′)

Keywords
Τυχαία Θέματα