Με την υπογραφή του Τζον Γουίλιαμς ο νέος «Πόλεμος των Άστρων»

Η εμβληματική μουσική της αρχικής τριλογίας του «Πολέμου των Άστρων», καθώς και τα μουσικά κομμάτια για τρία επόμενα επεισόδια, φέρουν την υπογραφή του 81χρονου μουσικού και έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία των θρυλικών ταινιών.

Ο Τζον Γουίλιαμας ανακοίνωσε μέσω της προέδρου της LucasFilm, Κάθλιν Κένεντι, ότι θα ξαναγράψει μουσική για την νέα ταινία: «Είχα πρωινό με κάποιον πολύ σημαντικό άνθρωπο για την οικογένεια του Star Wars την περασμένη Παρασκευή,

και δεσμεύτηκε να εργαστεί για το έβδομο επεισόδιο. Και αυτός είναι ο κ. Τζον Γουίλιαμς» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Κάθε φορά που ακούω τη μουσική του Τζον, με διαπερνά ρίγος. Είναι τόσο σημαντική για τη μυθολογία του Star Wars» πρόσθεσε η ίδια.

Μέσω ενός ηχογραφημένου μηνύματος ο ίδιος ο Γουίλιαμς είπε ότι θα εμπνευστεί από την αρχική τριλογία για την έβδομη ταινία: «Φυσικά και δεν έχω δει το σενάριο, η νέα ιστορία είναι ακόμα άγνωστη σε μένα, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα υπάρχουν κάποιες αναφορές στις υπάρχουσες ιστορίες που γνωρίζουμε κάτι που θα οδηγήσει στη χρησιμοποίηση των παλαιότερων μουσικών κομματιών».

Όπως είναι γνωστό η ταινία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες το 2015 υπό την σκηνοθεσία του Τζέι Τζέι Έιμπραμς.

Keywords
Τυχαία Θέματα