Με γκολ του Κοέλιο στο 89′ υπέταξε τον Παναθηναϊκό

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Μιχαλήτσου κατάφεραν να πάνε το παιχνίδι στη δύναμη, γεγονός που σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα είχαν καλή ευκαιρία με τον Αγκάνθο στο 10′ ενώ στο 25′ έχασαν πέναλτι με τον ίδιο παίκτη (απέκρουσε ο Καρνέζης).

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να…εμφανιστεί στο τερέν στο δεύτερο ημίχρονο κατά τη διάρκεια του οποίου είχε πρωτοβουλία στις κινήσεις και ευκαιρίες για γκολ.

Η κορυφαία εξ’ αυτών χάθηκε στο 76′ από τον Μαυρία που είχε ένα έξοχο σουτ στο δοκάρι ενώ ο Τοτσέ είχε τις δικές του καλές στιγμές.

Ο Αρης δικαιώθηκε για την επιμονή του στο 89′ όταν ο Κοέλιο έγραψε το 1-0 και έβαλε φωτιά στις εξέδρες του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Με τη νίκη τους αυτή οι Θεσσαλονικείς έστειλαν τη Βέροια κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μιχαλήτσιος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης (83′ Σουνάς), Αγκάνθο (94+ Ηρακλής), Τάτος, Παπαστεργιανός, Πουλίδο, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (62′ Κοτσαρίδης), Κοέλιο, Ψυχογιός.

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Σεϊταρίδης, Κάιπερ, Βιτόλο, Σο, Σισοκό (84′ Ντίνας), Χοκίν (56′ Μαυρίας), Ζέκα (80′ Καζιγιάμα), Τοτσέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα