Με μπρέικ θέλει να τιμήσει την επέτειο του πρώτου ευρωπαϊκού ο Παναθηναϊκός

Τη δουλειά του μπρέικ που θα του επιτρέψει να δει με άλλο μάτι τη σειρά και να πάρει το πάνω χέρι για πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι φιλοδοξούν να επαναλάβουν την εμφάνιση της Τρίτης στο αμυντικό κομμάτι και να παρουσιαστούν πιο έτοιμοι και πιο απειλητικοί στην επίθεση τομέας από τον οποίο απουσίασε η έμπνευση στα τελευταία λεπτά του πρώτου ματς. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αποκλείεται να δώσει περισσότερο χρόνο στον Μάρκους Μπανκς έτσι

ώστε να χαρίσει πολύτιμες ανάσες στον Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος την Τρίτη έπαιξε 40 λεπτά.

Το παιχνίδι διεξάγεται μέσα σε ατμόσφαιρα έντασης που δημιούργησαν την Τετάρτη η ανταλλαγή επιστολών μεταξύ της Ευρωλίγκας και του Παναθηναϊκού με αφορμή τη διαιτησία του πρώτου ματς. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας σήκωσαν πολύ ψηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης, η διοργανώτρια αρχή απάντησε σχεδόν στο ίδιο ύφος και οι πάντες πλέον αναμένουν με ενδιαφέρον να διαπιστώσουν αν η στρατηγική της έντασης ευνοήσει ή αποπροσανατολίσει τον Παναθηναϊκό.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της ξέρει πολύ καλά ότι αν κάνει το 2-0 θα βρεθεί με το ένα πόδι στο φάιναλ φορ του Λονδίνου. Οι Καταλανοί θα επιχειρήσουν να νικήσουν την κούραση που επέφεραν οι δύο τελευταίοι αγώνες τους σε ισπανικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα (αμφότεροι κρίθηκαν στην παράταση) διατηρώντας ταυτόχρονα το πολύτιμο πλεονέκτημα της έδρας. Τούτη τη φορά ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στη διάθεσή του και τον Αλεχάντρο Αρμπίνες ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα των στομαχικών διαταραχών.

Σε κάθε περίπτωση η σειρά θα μεταφερθεί στην Αθήνα για ένα ή δύο παιχνίδια την επόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα