Μαχαίρωσε την 20χρονη γιατί τον απέρριψε ερωτικά

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς αιτία στάθηκε το γεγονός ότι τον απέρριψε και δεν ήθελε να έχει σχέση μαζί του.

«Δεν άντεξα την απόρριψη» είπε χθες το βράδυ στους αστυνομικούς, οι οποίοι λίγες ώρες νωρίτερα τον είχαν συλλάβει μετά από μία περιπετειώδη καταδίωξη.

Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, όταν ο δράστης πήγε στην καφετέρια που ήταν το θύμα, και επίμονα προσπάθησε να την πείσει να αλλάξει γνώμη. Όμως η 20χρονη σπουδάστρια της νοσηλευτικής ήταν ανένδοτη. Ο 25χρονος που διατηρούσε κτηνοτροφική μονάδα στους Φιλιάτες με ένα μαχαίρι όρμησε εναντίον της. Χτύπησε την κοπέλα στο λαιμό. Οι γιατροί μέτρησαν πάνω από δέκα μαχαιριές με τις δύο από αυτές να είναι θανατηφόρες.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η βιαιότητα του εγκλήματος ήταν τόση που σόκαρε ακόμη και τους χειρουργούς με την πολυετή πείρα στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Ο δράστης θέλησε να εξαφανιστεί. Τέσσερις ώρες αργότερα όμως οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου τον εντόπισαν να κρύβεται σε δασώδη περιοχή, κοντά στον Καλαμά.

Keywords
Τυχαία Θέματα