Λουκούλεια πάρτυ στο Φεστιβάλ Αθηνών

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, στο Facebook, που πλέον αποτελεί το βασικό του όπλο κατά της διαφθοράς, αναφέρεται στο «αόρατο πάρτυ του προϋπολογισμό  των 10 εκατ. ευρώ στο άβατο του φεστιβάλ Αθηνών».  Στην ανάρτησή του ο Καρχιμάκης αναφέρει ότι η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και η φαυλότητα φέρεται να ανθούν στο φεστιβάλ Αθηνών και αποκαλύπτει ότι δαπανώνται

με αδιαφάνεια, τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ. «Κανένας έλεγχος δεν υπάρχει στις δαπάνες» αναφέρει και συμπληρώνει ότι οι μόνες αποφάσεις που αναρτώνται στο εν αναρτώνται εκ συστήματος στην διαύγεια οι αποφάσεις του συνόλου των δαπανών, ούτε και των υπηρεσιακών μεταβολών, παρά ελάχιστες επουσιώδεις, και αυτό για ξεκαρφωμα.

«Η διοίκηση, εξαφανισμένη κάνει τουρισμό με έξοδα του φεστιβάλ και οι προσλήψεις χωρίς ΑΣΕΠ, αλλά και περίεργες αναθέσεις, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο», συνεχίζει και αναρωτιέται, «Θα τους ψάξει επιτέλους κανείς;» για να απαντήσει: «Ο κ. Πεπόνης, οικονομικός εισαγγελέας είναι αποφασισμένος να διερευνήσει τα αόρατα συστήματα του …άβατου».
Keywords
Τυχαία Θέματα